Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Tarta delicioasa cu crema

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru tarta cu crema se face un aluat ca pentru tartele cu fructe din faina, ou, unt, apa rece, zahar si sare. Se

detalii rețetă—

Aluat frantuzesc

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h 

Acest aluat poate fi umplut cu branza sau carne. Pentru a-l realiza, sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina,

detalii rețetă—

Aluat frantuzesc cu lamaie

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h 

Acest aluat poate fi umplut cu branza, carne sau altele. Pentru a-l realiza, aveti nevoie de urmatoarele

detalii rețetă—

Aluat pentru cornulete, pateuri sau tarte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Un aluat pentru cornulete, pateuri sau tarte poate fi realizat cu ingredientele: caimac, unt, faina, sare.

detalii rețetă—

Aluat pentru tarte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se amesteca sare si praful de copt cu faina, untul taiat in bucatele, galbenusurile si apa cata absoarbe faina. Se

detalii rețetă—

Aluat pentru tarte dulci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se amesteca faina cu untul bucatele, zaharul, oul, smantana sau laptele. Se adauga praful de copt, zeama de lamaie

detalii rețetă—

Aluat pentru tarte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se framanta faina cu untul si un praf de sare. Se amesteca cu degetele usor si se da aluatului forma de colac. se

detalii rețetă—

Aluat pentru tarte dulci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Faina se pune pe o planseta si se amesteca cu praful de copt. intre timp, se bat ouale si se adauga zaharul, sarea

detalii rețetă—

Aluat pentru tarte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Faina se amesteca impreuna cu untul, apoi se da aluatului forma de colac iar in mijloc se pune apa. Se framanta

detalii rețetă—

Aluat pentru tarte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Faina se amesteca impreuna cu bicarbonatul, untul moale, oul si sarea. Se framanta bine si se adauga apa cat

detalii rețetă—

Aluat pentru tarte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Faina se amesteca impreuna cu untul, smantana si sarea. Se framanta aluatul usor si se intinde apoi o foaie

detalii rețetă—