Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Placinta de post cu mere rase si scortisoara

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Placinta de post cu mere rase si scortisoara este delicioasa. Pentru a prepara aceasta placinta cu mere aveti

detalii rețetă—

Melcisori cu martipan si mere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

a) Umplutura: 1. Curatam / radem merele. 2. Stropim cu citeva pic de zeama de lamaie pentru a nu se

detalii rețetă—

Aluat pentru placinta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru aluat pentru placinta faina se cerne. Lamaia se spala, se extrage sucul si se amesteca cu apa si sare. Untul

detalii rețetă—

Foi cu crema de lamaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pentru crema de la aceste foi aveti nevoie de 70 g faina, 200 g zahar, 400 ml lapte si 3 pachetele de vanilie.

detalii rețetă—

Strudel cu smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru strudelul cu smantana se intinde foaia de placinta. Se amesteca smantana cu ouale, zahar dupa gust, faina si

detalii rețetă—

Aluat frantuzesc

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h 

Acest aluat poate fi umplut cu branza sau carne. Pentru a-l realiza, sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina,

detalii rețetă—

Aluat frantuzesc cu lamaie

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h 

Acest aluat poate fi umplut cu branza, carne sau altele. Pentru a-l realiza, aveti nevoie de urmatoarele

detalii rețetă—

Aluat fraged

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se amesteca faina cu untul taiat in bucatele, ouale, zaharul pisat, sarea si coaja de lamaie. Se adauga zahar

detalii rețetă—

Aluat fraged cu bicarbonat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Faina se amesteca cu zaharul pudra, untul taiat in bucatele, smantana sau laptele, galbenusurile, sare, coaja de

detalii rețetă—

Aluat pentru tarte dulci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se amesteca faina cu untul bucatele, zaharul, oul, smantana sau laptele. Se adauga praful de copt, zeama de lamaie

detalii rețetă—

Aluat frantuzesc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Untul se amesteca impreuna cu o treime din faina si se pune deoparte. Se amesteca restul de faina cu patru

detalii rețetă—

Blat cu lamaie

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Se separa galbenusurile de albusuri. Se freaca galbenusurile cu 150 gr zahar, pana se obtine o crema spumoasa. Se

detalii rețetă—

Blat din aluat fraged

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Se pune faina pe planseta, se face in mijloc o adancitura in care se pun zaharul, untul moale, galbenusurile, sare,

detalii rețetă—

Blat de bezea

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se bat foarte bine albusurile, la cald, se adauga zaharul in ploaie si se bat in continuare. Se pune o treime

detalii rețetă—