Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Foi cu cacao

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Foile cu cacao se fac usor si aveti nevoie de 250 g faina, 50 g untura, 50 g zahar, o lingurita de bicarbonat.

detalii rețetă—

Aluat fraged cu bicarbonat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Faina se amesteca cu zaharul pudra, untul taiat in bucatele, smantana sau laptele, galbenusurile, sare, coaja de

detalii rețetă—

Aluat de tarte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Faina se amesteca impreuna cu un varf de cutit de bicarbonat, untul moale, oul si sarea. Se framanta bine aluatul

detalii rețetă—

Aluat pentru tarte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Faina se amesteca impreuna cu bicarbonatul, untul moale, oul si sarea. Se framanta bine si se adauga apa cat

detalii rețetă—

Aluat fraged de post

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Faina frecata cu apa clocotita capata consistenta, se adauga praf de copt sau bicarbonat. Se mai adauga o

detalii rețetă—

Scovergi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se amesteca iaurtul cu ouale, uleiul, zaharul tos, praful de sare, esenta de rom, coaja rasa de lamiie,

detalii rețetă—