Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Foi rulada

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Foile pentru rulada se pot servi umplute cu orice fel d ecrema. Sunt usor de facut si sunt foarte bune.

detalii rețetă—

Foi cu crema de lamaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pentru crema de la aceste foi aveti nevoie de 70 g faina, 200 g zahar, 400 ml lapte si 3 pachetele de vanilie.

detalii rețetă—

Foi cu miere de albine

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Foile cu miere de albine se fac usor si aveti nevoie de 4 linguri de lapte, 3 linguri de miere, 1 ou.

detalii rețetă—

Foi cu amoniac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Pentru foile cu amoniac se bat ouale cu zahar timp de 15 minute, apoi se adauga restul ingredientelor.

detalii rețetă—

Foi cu cacao

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Foile cu cacao se fac usor si aveti nevoie de 250 g faina, 50 g untura, 50 g zahar, o lingurita de bicarbonat.

detalii rețetă—

Foi cu salicale umplute cu crema

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Reteta de foi cu salicale se prepara usor. Ingredientele sunt: faina, zahar, oua, ulei.

detalii rețetă—