Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Guguluf cu dovleac

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru guguluf cu dovleac margarina o frecam cu zaharul, adaugam oul, laptele, praful de copt stins in otet, faina

detalii rețetă—

Blat pentru tort cu nuca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru blat pentru tort cu nuca untul se freaca spuma cu zaharul, se adauga ouale, unul cate unul, un praf de sare

detalii rețetă—

Puseuri

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Se dizolva drojdia cu 1 lingura de zahar in laptele caldut. Se pune intr-un castron faina, se amesteca cu

detalii rețetă—

Tarta delicioasa cu marmelada

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru tarta cu marmelada se face o coca din faina, unt, zahar, oua, praf de copt si sare, se framanta si se lasa o

detalii rețetă—

Strudel cu gris

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru strudelul cu gris se intinde o foaie de placinta. Separat se fierbe grisul in apa. Se indulceste dupa

detalii rețetă—

Aluat simplu de tarte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru aluatul de tarte se cerne faina pe masa de aluat. Se face loc la mijloc, se pune untul proaspat, muiat putin

detalii rețetă—

Aluat fraged cu bicarbonat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Faina se amesteca cu zaharul pudra, untul taiat in bucatele, smantana sau laptele, galbenusurile, sare, coaja de

detalii rețetă—

Aluat pentru tarte dulci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se amesteca faina cu untul bucatele, zaharul, oul, smantana sau laptele. Se adauga praful de copt, zeama de lamaie

detalii rețetă—

Blat din aluat fraged

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Se pune faina pe planseta, se face in mijloc o adancitura in care se pun zaharul, untul moale, galbenusurile, sare,

detalii rețetă—

Aluat de tarte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se cerne 1/4 kg. de faina pe masa de aluat. Se face loc la mijloc, se pune 125 gr. de unt proaspat, muiat putin cu

detalii rețetă—

Scovergi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se amesteca iaurtul cu ouale, uleiul, zaharul tos, praful de sare, esenta de rom, coaja rasa de lamiie,

detalii rețetă—

Blat de tarta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Ouale se amesteca cu zaharul si apoi se adauga apa calduta. Se adauga faina si praful de copt deodata. Se coace in

detalii rețetă—