Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Pasca traditionala

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Pasca traditionala este nelipsita la masa de Paste, fiind un dulce, desi consistent, destul de lejer. urmareste

detalii rețetă—

Foi de strudel umplute, glasate cu vin rosu

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru foile de strudel umplute, glasate cu vin rosu aveti nevoie de 200 g paste fierte, 500 g branza de vaci.

detalii rețetă—

Reteta speciala de aluat de paste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Folositi cutitul de aluat al mixerului. Adaugati faina peste oua si galbenusuri si mixati la viteza medie

detalii rețetă—

Aluat de paste cu verdeturi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Faceti o groapa mica in mijlocul gramezii de faina si adaugati ouale si verdeata tocata marunt. Cu o furculita,

detalii rețetă—

Aluat de paste cu sfecla rosie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Faceti o groapa mica in mijlocul gramezii de faina si adaugati ouale si sfecla rosie curatata de coaja si pasata.

detalii rețetă—

Aluat de paste cu spanac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Faceti o groapa mica in mijlocul gramezii de faina, si adaugati ouale si spanacul inmuiat, stors si tocat marunt.

detalii rețetă—

Aluat de paste cu piper

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Faceti o groapa mica in mijlocul gramezii de faina si adaugati ouale si piperul negru proaspat macinat. Cu o

detalii rețetă—

Reteta rapida de aluat de paste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Faceti o groapa mica in mijlocul gramezii de faina si adaugati ouale. Cu o furculita, desfaceti usor ouale, aducand

detalii rețetă—