Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Blat pentru tort cu nuca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru blat pentru tort cu nuca untul se freaca spuma cu zaharul, se adauga ouale, unul cate unul, un praf de sare

detalii rețetă—

Cornulete delicioase cu gem

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Cornuletele cu gem sunt delicioase. Pentru a prepara aceste cornulete aveti nevoie de oua, unt, lapte, zahar,

detalii rețetă—

Reţetă de preparare a papanaşilor cu branza de vaci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Reţetă de preparare a papanaşilor. Papanasii cu branza de vaci sunt deserturi traditionale foarte delicioase. Se

detalii rețetă—

Strudel cu branza de vaca si stafide

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru strudelul cu branza de vaca se intinde o foaie de placinta. Se lasa cateva minute sa se zbiceasca. Se freaca

detalii rețetă—

Tarte chinezesti cu crema de ou

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:40m 

Tartele chinezesti cu crema de ou sunt delicioase si usor de preparat. Pentru aceasta reteta de tarta aveti nevoie

detalii rețetă—

Blat de tort

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 35m 

Amestecati prima data untul cu zaharul. Separati ouale. Bateti albusurile iar galbenusurile adaugati-le

detalii rețetă—

Foi cu amoniac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Pentru foile cu amoniac se bat ouale cu zahar timp de 15 minute, apoi se adauga restul ingredientelor.

detalii rețetă—

Aluat cu bere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Cu acest aluat cu bere, putem coace snitel, mere, ceapa sau oua. Pentru acesta veti avea nevoie de oua, faina,

detalii rețetă—

Rulada simpla cu cascaval

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Rulada simpla cu cascaval este un aperitiv delicios ce poate fi servit si la mese festive. Se bat ouale spuma cu

detalii rețetă—

Covrigei de plamadeala

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru covrigeii de plamadeala se face un aluat din drojdie muiata cu jumatate ceasca de lapte cald, faina, unt,

detalii rețetă—

Tarta delicioasa cu marmelada

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru tarta cu marmelada se face o coca din faina, unt, zahar, oua, praf de copt si sare, se framanta si se lasa o

detalii rețetă—

Minciuni cu rom

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru minciuni cu rom se face un aluat mai indesat din doua galbenusuri, trei oua intregi, zahar, ulei si faina

detalii rețetă—

Strudel cu smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru strudelul cu smantana se intinde foaia de placinta. Se amesteca smantana cu ouale, zahar dupa gust, faina si

detalii rețetă—

Rulada de cozonac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Pentru rulada de cozonac se cerne faina intr-un castron mare si se face loc la mijloc. Separat se freaca drojdia cu

detalii rețetă—