Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Guguluf cu dovleac

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru guguluf cu dovleac margarina o frecam cu zaharul, adaugam oul, laptele, praful de copt stins in otet, faina

detalii rețetă—

Aluat de placinta romaneasca

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 3h 

Se pune faina cernuta proaspat intr-un castron si se face la mijloc o adincitura in care se toarna ulei, otet, apa,

detalii rețetă—

Aluat pentru pateuri

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Faina se amesteca impreuna cu apa, sarea, otetul si a zecea parte din cantitatea de unt. Se framanta totul bine,

detalii rețetă—

Aluat frantuzesc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Faina se amesteva cu galbenusul, apa, sare si otetul. Se framanta coca formata cu mana, apoi se inveleste intr-un

detalii rețetă—

Aluat rapid pentru placinta cu branza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se framanta un aluat din faina, ulei, apa si otet. Se intinde cu sucitorul, o foaie subtire si rotunda si se unge

detalii rețetă—

Aluat rapid

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Faina se amesteca impreuna cu uleiul, sarea, apa, otetul si se framanta o coca potrivit de moale. Din aceasta se

detalii rețetă—

Foi pentru prajitura

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Zaharul se freaca cu ouale, se adauga uleiul, se stinge amoniacul cu putin otet, se adauga laptele si faina atit

detalii rețetă—