Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Cornuri cu unt

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 30m 

Ce pot spune decat ca sunt innebunita dupa cornuri…de tot felul… din aluat cat mai fraged si cat mai

detalii rețetă—

Branzoaice

portii reteta 8 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 30m 

• incalziti laptele intr-o craticioara si adaugati untul, lasand pe foc pana se topeste, atentie sa nu fiarba!•

detalii rețetă—

Aluat tarta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

200 g faina se pun intr-un castron cu praful de sare, se pune peste untul rece taiat bucatele si incepem sa

detalii rețetă—

Placinta cu mere (sau alte fructe)

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Aceasta reteta de placinta cu mere poate fi adaptata pentru orice alt fruct. Este foarte aromata si ti se topeste

detalii rețetă—

Aluat pentru placinte si strudele (de post)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

In primul rand se pregateste ciulamaua din faina si margarina. Se topeste la foc mic margarina, iar cand

detalii rețetă—

Rasucite cu budinca

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Pentr aluat: Se prepara o maia din drojdie, 1 lingurita de zahar si una de faina - peste care se toarna

detalii rețetă—

Painici cu dovlecei si morcovi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Se lichefiaza drojdia cu 2 lingurite de zahar, apoi se adauga putin lapte caldut. Se lasa la dospit 10 min. Apoi se

detalii rețetă—

Paine broasca testoasa, crocodil

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se framanta un aluat moale si pufos din ingredientele date (nu se lipeste, dar nici nu e tare). Se lasa

detalii rețetă—

Invartita cu sirop de zahar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru placinta invartita cu sirop de zahar se face o foaie de placinta. Se stropeste bine cu unt, se presara cu

detalii rețetă—

Saraille

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se intind, cate doua foi de placinta, una peste alta, iar dupa 5-10 minute, se taie drepturnghiuri de 20X25 cm, se

detalii rețetă—

Aluat pentru coltunasi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Faina se amesteca impreuna cu oul si putina apa. Se framanta bine coca, pana nu se mai lipeste de degete. Se

detalii rețetă—

Aluat pentru strudel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se framanta bine faina cu uleiul, sarea si apa calda pana cand se obtine un aluat elastic si nu se lipeste. Se

detalii rețetă—

Strudel de visine

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se framanta un aluat de strudel si se intinde intr-o foaie foarte subtire, peste care se preszara zahar si se cerne

detalii rețetă—

Placinta umpluta cu branza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Faina se pune intr-un castron, impreuna cu uleiul, apa si sarea. Se framanta totul bine, pana nu se mai lipeste

detalii rețetă—