Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Placinta cu mere si aluat de casa

portii reteta 10 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 20m 
gatire reteta 30m 

O reteta de post de placinta cu mere si aluat fraged.

detalii rețetă—

Tarta cu dulceata de zmeura

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Tarta cu dulceata de zmeura este reteta preluata de pe un post de televiziune, de la o emisiune culinara. Mi-a

detalii rețetă—

Placinta cu branza, ca la bunica

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Placinta cu branza este reteta pe care o facea bunica mea, atat in varianta de dulce cat si in varianta de post.

detalii rețetă—

Placinta de post cu mere rase si scortisoara

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Placinta de post cu mere rase si scortisoara este delicioasa. Pentru a prepara aceasta placinta cu mere aveti

detalii rețetă—

Mucenici moldovenesti

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Mucenici moldovenesti este o reteta traditional romaneasca. Mucenicii se pregatesc in fiecare an pe data de 9

detalii rețetă—

Aluat pentru placinte si strudele (de post)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

In primul rand se pregateste ciulamaua din faina si margarina. Se topeste la foc mic margarina, iar cand

detalii rețetă—

Aluat fraged de post

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Faina frecata cu apa clocotita capata consistenta, se adauga praf de copt sau bicarbonat. Se mai adauga o

detalii rețetă—

Aluat placinta post

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Intr-o oala mai mare se pune apa la fiert impreuna cu zaharul. Dupa ce a dat un clocot, se adauga uleiul si se

detalii rețetă—