Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Pariziene cu gem de gutui

portii reteta 12 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 
gatire reteta 35m 

Sunt minunate aceste pariziene cu gem de gutui, atat de aromate si pufoase, ca nu te poti opri din mancat!

detalii rețetă—

Cornuri cu unt

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 30m 

Ce pot spune decat ca sunt innebunita dupa cornuri…de tot felul… din aluat cat mai fraged si cat mai

detalii rețetă—

Placinta cu prune galbene (pasnele)

portii reteta 8 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:10m 
gatire reteta 1h 

O retata absolut delicioasa.

detalii rețetă—

Cornuri cu magiun

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:40m 

Cornurile cu magiun facute in casa sunt minunate! Aceasta reteta de cornuri nu este deloc complicata, cornurile cu

detalii rețetă—

Placinta cu branza si dulceata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Placinta cu branza si dulceata este un dulce usor de facut si delicios, care poate fi servit oricand, fie la mesele

detalii rețetă—

Clatite cu gem de caise

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Clatitele sunt un desert clasic, preferat de toata lumea, iar daca le umplem si cu un gem facut in casa, cum este

detalii rețetă—

Cornulete delicioase cu gem

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Cornuletele cu gem sunt delicioase. Pentru a prepara aceste cornulete aveti nevoie de oua, unt, lapte, zahar,

detalii rețetă—

Croissant

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 6h:15m 

Croissantul este una dintre celemai delicioase produse de patiserie.Croissant simplu, cu ciocolata, cu gem de

detalii rețetă—

Haiosuri

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:10m 

Haiosurile le putem prepara cu gem, nuca, mere, mac sau putem face saleuri sau pateuri.

detalii rețetă—

Foi pentru cremschnitt

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Foile pentru cremschnitt se servesc taiate fasii late, care se umplu cu gem, rahat sau mere.

detalii rețetă—

Rulada Anda

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Rullada Anda se poate face aperitiv cu carne, paté, ciuperci sau gem. Este gustoasa si simpu de preparat.

detalii rețetă—

Gogosi traditionali cu dulceata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Pentru gogosile traditionale cu dulceata se moaie drojdia cu putin lapte cald si se amesteca cu 2-3 linguri de

detalii rețetă—

Cornuri cu gem de portocale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se framanta din ingredientele indicate un aluat frantuzesc. Se intinde foaia de aluat, se taie triunghiuri mari si

detalii rețetă—

Taitei subtiri

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:10m 

Intai ungem cu unt si presaram cu pesmet o tava emailata mai mica. Apoi maruntim cu ustensila de zdrobit

detalii rețetă—