Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Ciuperci umplute cu spanac, branza si seminte de pin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Aceasta reteta de ciuperci umplute cu spanac, branza cu mucegai albastru si seminte de pin va iesi delicioasa daca

detalii rețetă—

Zbârciogi cu smântână

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Zbârciogii cu smântână este o ciulama de ciuperci deosebit de gustoasa, usor de facut dar rara intrucat acesti

detalii rețetă—

Bureti in sos de smantana cu galuste de faina

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Pentru aceasta reteta am folosit galbiori, dar puteti folosi orice fel de cipuerci. Cele de padure sunt insa mult

detalii rețetă—

Rulada chec cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Rulada chec cu ciuperci este o mancare cu ciuperci delicioasa ce poate fi servita ca si aperitiv. Se taie ceapa

detalii rețetă—

Chec cu bureti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Checul cu bureti este un aperitiv delicios cu ciuperci. Ne trebuie 2 maini de bureti taiati marunt, o ceapa tocata

detalii rețetă—

Bureti cu sos de usturoi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Curatati vineciorii de frunze si pamant, spalati-i si lasati-i la scurs pe un servet. Prajiti-i intregi in ulei, pe

detalii rețetă—

Iepure cu bureti iuti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

1. Se taie carea de iepure in bucati potrivite, se presara cu sare si piper si se prajeste in 50 ml de ulei pana

detalii rețetă—

Bureti cu smintina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Buretii se curata si se spala foarte bine. Se pun intr-un vas cu apa in care s-a adaugat otet sau zeama de lamiie

detalii rețetă—