Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Fazan aromat la cuptor

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h:20m 

Pentru fazan aromat la cuptor am amestecat toate ingredientele si am pus la marinat fazanul pentru 24 ore. A doua

detalii rețetă—

Gratar de vanat cu garnitura de rulouri din aluat si brocolli

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:10m 

Pentru gratarul de vanat cu garnitura de rulouri din aluat si brocolli, carnea de vanat se tine in bait pentru a se

detalii rețetă—

Friptura de iepure cu smantana si usturoi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru friptura de iepure cu smantana si usturoi se frige iepurele la tava. Cand este gata, se scoate din tava si

detalii rețetă—

Tocanita de iepure vanat

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Tocanita de iepure vanat este o delicioasa reteta. Pentru a pregati aceasta mancare cu carne de vanat va trebuie

detalii rețetă—

Friptura de caprioara cu galbiori

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h:45m 

Friptura de caprioara va fi o cina delicioasa. Carnea frageda de la bait servita alaturi de niste galbiori, va fi

detalii rețetă—

Rulada de caprioara cu fructe

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Rulada de caprioara cu fructe se serveste cu garnitura de salata si piure de cartofi.

detalii rețetă—

Medalion de mistret

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:10m 

Medalionul de mistret se serveste cu muraturi fine - telina, gogosari, mere sau struguri.

detalii rețetă—

Sitari la frigare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru sitari la frigare se scot ochii, se face o taietura la gat prin care se scoate gusa si una mai jos prin care

detalii rețetă—

Sitari la tava

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru sitarii la tava se pregatesc sitarii la fel ca pentru sitari la frigare. Se frig apoi in tava ca si

detalii rețetă—

Sitari umpluti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru sitari umpluti se pregatesc sitarii la fel ca pentru frigare. Se scot intestinele, se taie marunt impreuna

detalii rețetă—

Intestine de sitari cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru intestine de sitari cu ciuperci se scot intestinele sitarului si se toaca marunt cu o bucatica de ficat de

detalii rețetă—

Friptura simpla de fazan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Friptura simpla de fazan este o mancare de carne delicioasa. Printre toate vanaturile cu pene, fazanul este acela

detalii rețetă—

Friptura de rata salbatica cu vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru friptura de rata salbatica cu vin se curata rata, se parleste si se sterge cu o carpa uscata. Se face o

detalii rețetă—

Ostropel de rata salbatica

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Ostropelul de rata salbatica se pregateste ca si ostropelul de rata. Veti avea nevoie de o rata mijlocie, ceapa,

detalii rețetă—