Produse de panificatie

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Baghete cu susan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Bagheta cu susan este delicioasa. Pentru a face acesta reteta de paine aveti nevoie de 100 g susan si alte seminte.

detalii rețetă—

Pateuri spirala

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pateurile spirala se fac foarte simplu din aluat de foietaj si diferite seminte. puteti folosi seminte de chimen,

detalii rețetă—

Fougasse cu ceapa rosie, rosii cherry si seminte

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

1.Se framanta un aluat elastic din apa calduta in care am dizolvat satrea , drojdia, zaharul si uleiul de masline,

detalii rețetă—

Focaccia di Recco

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Focaccia di Recco este o specialitate italiana foarte gustoasa si aromata. Pentru aceasta reteta de focaccia aveti

detalii rețetă—

Covrigei Peruzele

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

Se amesteca bine ingrediente de la litera A intr-o cana. Daca se pune chimen se amesteca si 2 lingurite seminte de

detalii rețetă—

Paine cu sunca si mozzarella

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

Din aceste ingrediente(fara seminte), am facut un aluat. Am impartit aluatul in sase parti egale(bile),cinci

detalii rețetă—

Chifle simple cu seminte de marar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Chiflele simple cu seminte de marar sunt aperitive simple si delicioase. Se incinge cuptorul foarte bine. Se pune

detalii rețetă—

Paine din dovlecel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se prajesc semintele de dovleac curatate, intr-o tigaie fierbinte. Razuim miezul de dovlecel, adaugam faina, unt

detalii rețetă—