Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Ador aceste placintele mititele si delicioase. Imi place sa ma joc cu umpluturile, sa le fac pe placul nostru si sa
detalii rețetă—Astazi iti arat un alt snack rapid si extrem de gustos. De data aceasta fara carne: trigoane cu ciuperci si
detalii rețetă—Este o reteta destul de simpla si o fac destul de des , nu numai pentru faptul ca sunt niste placintele foarte
detalii rețetă—Pernutele cu branza feta sunt ideale ca si aperitiv sau ca si insotitor la bere. Pentru ale pregati mai intai
detalii rețetă—Se framanta un aluat elastic din faina cernuta,un praf de sare,untul topit,si apa rece care se baga in
detalii rețetă—Cartofii fierti in apa cu sare se curata si se dau prin presa de cartofi. Laptele se incalzeste putin, se
detalii rețetă—Varza se curata de frunzele vestejite. Se taie apoi foarte subtire, se sareaza si se lasa sa stea asa aproximativ
detalii rețetă—Se fierb cartofii in coaja, se curata, se dau prin masina de tocat si se amesteca cu faina, ouale batute, 50 gr unt
detalii rețetă—Se curata carnea de pielite si grasimi, se taie bucatele care se trec prin masina de tocat impreuna cu painea.
detalii rețetă—Se curata cartofii, se tai rondele subtiri, si una cate una, se asaza pe fundul unei tavi. Se presara cu sare, iar
detalii rețetă—Cartofii curatati se dau prin razatoare. Se pune intr-un vas si se toarna apa rece. Sa lasa sa stea in apa 15
detalii rețetă—Cartoful se curata si se fierbe in apa putin sarata, apoi se zdrobeste cu zdrobitorul de cartofi. Branza de oaie se
detalii rețetă—Se prajesc semintele de dovleac curatate, intr-o tigaie fierbinte. Razuim miezul de dovlecel, adaugam faina, unt
detalii rețetă—Spalam bine costreiul, il strecuram si il punem intr-o tava de 23 de cm, turnam apa in proportie de 1:4, presaram
detalii rețetă—
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe