Bucataria ta

Arta culinara de Craciun: savoarea gustului de sarbatoare!
Bucataria ta

Arta culinara de Craciun: savoarea gustului de sarbatoare!

Arta culinara de Craciun: savoarea gustului de sarbatoare!
Cea mai scumpa sampanie din lume: 4.166 euro sticla
Bucataria ta

Cea mai scumpa sampanie din lume: 4.166 euro sticla

Cea mai scumpa sampanie din lume: 4.166 euro sticla
Cand lipseste un ingredient: trucuri si sugestii
Bucataria ta

Cand lipseste un ingredient: trucuri si sugestii

Cand lipseste un ingredient: trucuri si sugestii
Biscuiti, fursecuri si distractie de Sarbatori: by Google
Bucataria ta

Biscuiti, fursecuri si distractie de Sarbatori: by Google

Biscuiti, fursecuri si distractie de Sarbatori: by Google
Afla daca poti invata din greseli - in bucatarie
Bucataria ta

Afla daca poti invata din greseli - in bucatarie

Afla daca poti invata din greseli - in bucatarie
Cum se transforma alimentele in timpul conservarii
Bucataria ta

Cum se transforma alimentele in timpul conservarii

Cum se transforma alimentele in timpul conservarii
Cinci elemente importante de care trebuie sa tinem cont in selectia alimentelor
Bucataria ta

Cinci elemente importante de care trebuie sa tinem cont in selectia alimentelor

Cinci elemente importante de care trebuie sa tinem cont in selectia alimentelor
Indulceste-te in bucatarie cu dulceata, gem, marmelada si peltea
Bucataria ta

Indulceste-te in bucatarie cu dulceata, gem, marmelada si peltea

Indulceste-te in bucatarie cu dulceata, gem, marmelada si peltea
Decoreaza-ti bucataria cu o fantana...de ciocolata
Bucataria ta

Decoreaza-ti bucataria cu o fantana...de ciocolata

Decoreaza-ti bucataria cu o fantana...de ciocolata
Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
1
Aperitive cu branza

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau

Bucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
Mosocoarna cu prune
2
Prajituri

Mosocoarna cu prune

Este o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.

Mosocoarna cu prune
Prajitura Tosca
3
Retete de Pasti

Prajitura Tosca

O prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.

Prajitura Tosca
Friptura de miel in vin
4
Retete de Pasti

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Parteneri
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Pasca traditionala cu branza si stafide
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide