Razuim cartofii, ii presaram cu sare, adaugam usturoiul si faina si amestecam cu ouale. Ii prajim intr-o tigaie in ulei pe...
Placinte cu carne de porc cu legumeAmestecam faina cu praful de copt, zaharul si jumate din coaja de lamaie razuita. Ungem o tava medie cu margarina si presaram...
Prajitura sfaramicioasa cu branzaPreparam piscotul in mod obisnuit dar adaugam nuca in aluat. Fierbem un terci din lapte si faina, frecam margarina cu zaharul...
Piscot cu nucaAmestecam bine galbenusul cu zaharul si apa, adaugam nuca macinata, faina amestecata cu praful de copt si albusul batut...
Prajitura cu nuca si ouaSfaramam margarina in faina si adaugam drojdia, sarea si atata smantana cat sa putem framanta aluatul cu usurinta. Framantam...
Pogaci umplute cu crema de branzaAmestecam faina si terciul de ovaz cu putina sare. Adaugam margarina si 2 linguri de apa cu gheata pentru a obtine un aluat...
Tort de morcovi englezFierbem la abur margarina si ciocolata de menaj. Batem spuma ouale cu zaharul si adaugam ciocolata si margarina topita cu...
Prajiturele cu ciocolataFramantam ingredientele pentru aluat, formam rulouri de lungimea foilor de napolitana si le coacem. Fierbem laptele, faina si...
Prajitura cu napolitana si glazura de cacaoAmestecam galbenusurile, zaharul, faina, praful de copt si apa, coacem pentru 25-30 de minute. Fierbem budinca si o adaugam...
Cremes AmericanInmuiem drojdia in lapte, frecam untul cu faina, adaugam zaharul si framantam intregul amestec si il punem la dospit. Cand e...
Rulouri cu fructe confiatePreparam aluatul din faina, margarina, galbenusuri, sare, drojdie, lapte si sare si il dospim in 4 parti. Intindem aluatul,...
Prajitura cu gemBlatul: Se freaca untura spuma, se adauga galbenusurile, zaharul, faina si albusurile spuma. Compozitia se coace in doua...
Tort cu crema de caise italienescSe face un aluat dintr-un galbenus, unt, faina si zahar pudra. Separat se bat albusurile cu zaharul si se amesteca apoi cu...
Tort de coacazeSe cerne faina, se face o adancitura la mijloc, in care se pun untul, sare si apa. Se amesteca, se preseaza lasandu-se sa...
Tort de cirese economicIn faina cernuta cu un praf de sare se includ zaharul, ouale si laptele. Se framanta bine. Se imparte compozitia in doua si...
Tort de cireseSe face un aluat dintr-un galbenus, unt, faina si zahar pudra. Separat se bat albusurile spuma cu zaharul si apoi se amesteca...
Tort de coacaze si migdaleSe freaca ouale timp de 20 minute cu zaharul si coaja rasa de lamaie. Se adauga faina si se pune aluatul intr-o forma de tort...
Tort de agriseBlatul-budinca: Se fierbe laptele vanilat cu faina timp de 7-8 min, se amesteca cu zaharul si se fierbe in continuare....
Tort de caiseSe freaca untul cu zaharul, dupa care se include faina cernuta. Se coace blatul, se umple cu marmelada in care s-au inclus...
Tort cu marmelada de caiseBlatul: Ouale se freaca cu sarea, zaharul si coaja rasa de lamaie. Dupa ce compozitia a devenit ca o crema se adauga faina....
Tort de caise rusescBlatul: Ouale se freaca cu zaharul, coaja rasa si zeama de lamaie. Se adauga faina. Se coace in forma de savarina, dupa care...
Tort de caise deliciosPentru foile de blat, galbenusurile se freaca cu ul apoi se amesteca cu albusurile si faina. Se coc pe fundul unei cratite...
Tort dobos XIIPentru foile de blat, galbenusurile se freaca cu ul vanilat, dupa care se amesteca cu albusurile si faina. Din compozitia...
Tort dobos cu doua cremePentru foile de blat, se freaca bine galbenusurile cu ul amestecat cu coaja rasa de lamaie, apoi cu albusurile spuma si...
Tort dobosPentru foile de blat, se freaca galbenusurile cu zaharul, dupa care se adauga albusurile spuma, faina, vanilia si...
Tort dobosPentru foile de blat, se freaca galbenusurile cu ul, dupa care se adauga albusurile spuma, faina, vanilia si bicarbonatul....
Tort dobosSe freaca ouale intregi cu ul pana ce compozitia se ingroasa. Se adauga faina. Se unge forma mare de tort cu unt si se...
Tort de ananasSe bat pe foc slab sau in bain marie ouale cu galbenusurile, ul si vanilia. Dupa ce compozitia s-a racit se adauga untul...
Tort de ananas glasatInmuiem drojdia cu putin zahar in lapte si adaugam o lingura de faina. Spalam cartofii si ii coacem in cuptor. Ii decojim si...
Pogaci cu cartofiPentru foile de blat, galbenusurile se freaca cu zaharul si treptat se adauga albusurile spuma si faina. Pe forma unsa si...
Tort dobos cu crema de vaniliePentru foile de blat, se freaca bine ouale cu zaharul, dupa care se adauga faina cat cuprinde si bicarbonatul. Se face un...
Tort dobos cu glazuraPentru foile de blat, se bat albusurile spuma si galbenusurile cu zaharul si vanilia. Se amesteca intre ele si se adauga...
Tort dobos cu zahar arsPentru foile de blat, se freaca galbenusurile cu zaharul pana ce compozitia devine cremoasa. Se adauga faina si albusurile...
Tort dobos cu crema de vaniliePentru foile de blat, ouale intregi se freaca cu zaharul pana ce compozitia se ingroasa. Se adauga faina. Se tapeteaza...
Tort dobos cu unt si cacaoPentru foile de blat, ouale cu zaharul se bat in bain marie, dupa care, compozitia racita se amesteca cu faina si apoi cu...
Tort dobos cu vanilie si cacaoPentru foile de blat, se freaca galbenusurile circa 30 de minute cu ul vanilat. Se amesteca bine cu faina. Se adauga...
Tort dobos cu oua si glazuraPentru foile de blat, se freaca galbenusurile 1/2 ora cu ul vanilat. Se amesteca bine cu faina. Se adauga albusurile batute...
Tort dobosPentru foile de blat, ouale cu ul se bat in bain marie. Compozitia racita se amesteca cu faina si apoi cu untul topit. Coca...
Tort dobos cu ciocolataPentru blat, se bat bine albusurile, se adauga zaharul si se bate ca de bezele. Se includ galbenusurile, faina amestecata cu...
Tort de ciocolata si cacao, glasat cu ciocolataPentru foile de blat, zaharul cu ouale se bat intr-un cazanel pe foc slab. Dupa ce se raceste, compozitia se amesteca cu...
Tort dobos "Capsa"Pentru foile de blat, se freaca galbenusurile cu zaharul pisat pana ce compozitia se albeste, se adauga vanilia, faina si...
Tort dobos frantuzescPentru foile de blat, se freaca bine galbenusurile cu zaharul amestecat cu coaja rasa de lamaie, apoi cu albusurile spuma si...
Tort dobos cu glazuraPentru foile de tort, galbenusurile se freaca cu zaharul tos, apoi se amesteca cu albusurile spuma si cu faina. Din aceasta...
Tort dobos cu crema de ciocolataPentru blat, untul se freaca spuma cu galbenusurile, ciocolata rasa, albusurile spuma si faina. Compozitia se coace, dupa...
Tort de ciocolata finPentru blat, se bat ouale cu zaharul pudra la foc mic pana se ingroasa. Se adauga faina amestecata cu cacaua. Compozitia se...
Tort delicios de ciocolataPentru foile de Karlsbad, se bate bine laptele cu galbenusurile si faina. Se face o coca din care se coc 5 foi pe dosul unei...
Tort din foi Karlsbad cu crema de ciocolataPentru foile de blat, albusurile se bat bine pana devine spuma tare. Se adauga zaharul pudra cu vanilia, nucile macinate si...
Tort din foi de nuci sau alunePentru blat, galbenusurile se freaca cu untul si cu zaharul pana ce compozitia creste. Se adauga ciocolata rasa, faina si...
Tort de ciocolata cu alune, migdale sau nuciPentru blat, se freaca galbenusurile cu zaharul pudra lA ora. Se adauga cacaoa, coaja rasa si zeama de lamaie, albusurile...
Tort de ciocolata cu fructe zaharisitePentru foile de Karlsbad, se bat bine laptele cu galbenusurile si faina. Se obtine o coca din care se fac 5 foi care se coc...
Tort din foi de Karlsbad cu crema de ciocolataPentru blat, galbenusurile se freaca cu zaharul. Untul spuma se amesteca cu galbenusurile si cu ciocolata topita in lapte,...
Tort de ciocolata cu crema de ciocolata