Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Somon imbracat in aluat cu sos de sparanghel

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Se caleste spanacul cu jumatate din ceapa tocata in 2 linguri de ulei, numai vreo 3 minute, cat sa se moaie

detalii rețetă—

Tarta cu ton si branza de oaie

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Aluatul l-am facut din 100 g unt, un ou, faina din macinis integral de grau si putina apa cat sa se formeze o coca

detalii rețetă—

Bulete de cartofi cu peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se fierb cartofii in coaja, se trec prin sita si se amesteca, pe foc, cu unt. Ceapa se toaca si se inmoaie bine in

detalii rețetă—

Sardele in aluat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Din faina, sare, 1 galbenus, ulei si putina apa se face un aluat. Se intinde o foaie ce se taie in dreptunghiuri pe

detalii rețetă—

Frigarui cu creveti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Preparare: se face o marinata din ulei, vin, otet, sucul unei jumatati de lamaie, sare, piper, cimbru, foaie de

detalii rețetă—

Icre de post

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Sucul de rosii se pune la foc mic sa clocoteasca. Se adauga in ploaie grisul, se amesteca cu grija pana ce grisul

detalii rețetă—

Carpaccio de saumon

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se detaseaza fileurile. Se trage delicat pielea dinspre coada spre cap (pentru marirea aderentei, se moaie

detalii rețetă—