Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Salata de icre de stiuca

portii reteta 6 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
gatire reteta 20m 

Un aperitiv simplu, dar nelipsit de la un festin!

detalii rețetă—

Stiuca umpluta cu legume

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 
gatire reteta 50m 

Se poate prepara de Craciun sau Revelion! Dupa ce s-a racit bine, se feliaza si se asaza pe felii de paine prajita,

detalii rețetă—

Stiuca cu legume

portii reteta 2 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 
gatire reteta 30m 

Eu consider acest preparat un aperitiv delicios pentru o masa festiva!

detalii rețetă—

Rulouri din stiuca cu legume in aspic

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 30m 

pentru retete de primavara! O reteta simpla si rafinata!!!

detalii rețetă—

Aperitiv din stiuca marinata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 20m 

Aperitiv din stiuca marinata este o reteta de aperitiv cu peste simpla, delicioasa. Este o reteta cu peste

detalii rețetă—

Icre de crap sau stiuca cu ceapa si masline

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Icrele de crap sau stiuca cu ceapa si masline este un aperitiv festiv delicios. Icrele se trec printr-o sita rara

detalii rețetă—

Icre de stiuca

complexitate reteta Redusa 

Icrele de stiuca fiind mai mari, se pot pregati si fara gris. Se pun intr-un castron adanc, se stoarce deasupra lor

detalii rețetă—

Stiuca umpluta

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se curata pestele, se spala foarte bine si se zvinta. Se fierb ouale foarte tare, se curata si se taie marunt. Se

detalii rețetă—