Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Cheesecake cu glazura de caramel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Cheesecakeul cu glazura de caramel este un tort de branza delicios. Biscuitii ii amestecam cu zaharul, esenta, nuca

detalii rețetă—

Mini eclere

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Mini eclerele sunt dulciuri savuroase. Pentru a prepara aceste eclere e nevoie de 150 ml ulei, 150 ml apa, un praf

detalii rețetă—

Placinte cu branza dulce si stafide

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h:30m 

Placintele cu branza dulce si stafide sunt prajituri delicioase. Drojodia am amestecat-o cu faina. Am incalzit

detalii rețetă—

Prajitura cu afine si branza de vaci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru prajitura cu afine si branza de vaci va trebuie 175 g biscuiti faramitati, 75 g unt topit, 100 g fulgi de

detalii rețetă—

Placinta cu paste si sos de vin rosu

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Pastele se fierb in apa cu sare, se scurg si se amesteca cu untul topit. Se mixeaza smantana cu branza,

detalii rețetă—

Briose cu crema din nuca de cocos

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Aluatul de briose este unul foarte simplu. Se separa ouale. Se mixeaza albusurile cu zaharul. Se adauga

detalii rețetă—

Briose umplute cu budinca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se topeste untul si se lasa la racit. Se separa ouale. Se bat albusurile cu zaharul, se adauga galbenusurile

detalii rețetă—

Negresa cu glazura din batoane

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Pentru blat se mixeaza olaue cu zaharul pana ce acesta se topeste.Se adauga untul partial topit si se amesteca

detalii rețetă—

Prajitura cu ciocolata, frisca si batoane

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru cele trei foi de blat se se mixeaza ouale cu un praf de sare si cu zaharul pana isi dubleaza volumul. Se

detalii rețetă—

Tarta cu visine

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Amestecam faina cu praful de copt apoi adaugam amidonul, oul, zaharul, untul topit si incorporam cu mana. Se

detalii rețetă—

Prajitura frageda cu mere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Aluat: Intr-un castron maream pus faina cu untul partial topit si am amestecat( cu o lingura sau cu mixerul

detalii rețetă—

Prajitura cu struguri

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Se bat ouale cu zahar pana se albeste compozitia. Se topeste untul. Se adauga apoi untul topit si racit, uleiul,

detalii rețetă—

Briose cu visine

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Batem ouale cu zaharul. Adaugam esenta, iaurtul si untul topit. La sfarsit punem faina amestecata cu praful de

detalii rețetă—

Baclava

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Incindem cuptorul la 175 C(350 f). Punem untul la topit si adaugam 2 linguri de unt topit in tava. amestecam

detalii rețetă—