Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Este o reteta mostenita de la bunica mea, prajitura preferata din copilaria mea.
detalii rețetă—Asezam pe foc un vas in care am pus: untul, zaharul, cacaua, cafeaua si nessul. Lasam sa dea cateva clocote. Crema
detalii rețetă—Pentru nuga cu nuca prajita, 300 g zahar se caramelizeaza, apoi se freaca restul de zahar cu ouale si untul.
detalii rețetă—Pentru nuga simpla 4 galbenusuri si un ou intreg se bat cu 200 g zahar si 150 g unt. Este delicioasa.
detalii rețetă—Pentru nuga de post, 500 g zahar se pun la topit, dupa aceea se sting cu un pachet de margarina, 3 linguri de apa
detalii rețetă—Pentru nugat 7 albusuri se bat spuma cu telul, apoi se pun 250 g zahar pudra si vanilie si se freaca bine timp de o
detalii rețetă—Nugatul cu nuci este un desert delicios. Pentru acesta aveti nevoie de 500 g zahar, 300 g nuci, vanilie, o lamaie.
detalii rețetă—Pentru nuga delicioasa se freaca albusurile, mierea si zaharul pana cresc spuma, timp de o jumatate de ora.
detalii rețetă—Pentru nuga cu rom va trebuie 1 pachet de unt sau margarina, 200 g nuci macinate. Este delicioasa.
detalii rețetă—Pentru nuga cu nuci si vanilie se freaca bine intr-un cazanel albusurile cu mierea si zaharul, pana creste
detalii rețetă—Se bat albusurile spuma tare cu 100 gr zahar. Separat, se fierbe restul de zahar, impreuna cu glucoza sau mierea in
detalii rețetă—Jumatate zahar se arde pana devine caramel, se adauga margarina. Se amesteca pana se topeste zaharul la foc moale,
detalii rețetă—Se dizolva zaharul in apa, se adauga mierea si zaharul vanilat sau esenta. Acest amestec se fierbe bine pana se
detalii rețetă—Se toaca pe un fund de lemn nucile, taindu-le pe cat se poate, in mici felii. Se vantura apoi de pielitele uscate.
detalii rețetă—
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe