Supe si ciorbe

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Supa de conopida

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Conopida se curata, se spala si se tine in apa cu sare. Laptele se fierbe si se raceste. Faina se cerne. Orezul se

detalii rețetă—

Supa de galuste de branza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se freaca o jumatate de lingura de unt cu 4 linguri pline de parmezan sau cascaval ras. Se adauga miezul de la o

detalii rețetă—

Supa de lapte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Cartofii curatati si spalati se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Cind sint pe jumatate fierti se adauga

detalii rețetă—

Supa - crema de telina

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Se fierb ceapa si telina; cartofii se pun mai tirziu la fiert. Se trec toate prin sita, apoi se adauga zeama in

detalii rețetă—

Supa de chimen cu lapte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se fierbe chimenul cu morcov si verdeata cu 1 litru apa si sare. Se strecoara apoi zeama si se ingroasa cu faina

detalii rețetă—

Supa cu spanac si macris

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Din ulei, ceapa si faina se face un rintas prajit, care se stinge cu ¼ l apa. Se adauga laptele, sarea si, cind

detalii rețetă—

Supa frantuzeasca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se curata prazul, se spala, se taie marunt, apoi se inabusa in ulei 2-3 minute. Se stinge cu ½ l lapte. Se adauga

detalii rețetă—

Supa de ciuperci cu lapte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Ceapa, morcovul si patrunjelul se dau prin razatoarea de zarzavat si se fierb in apa pina cind se inmoaie bine. Se

detalii rețetă—

Supa de spanac

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:15m 

Se curata, se spala si se opareste spanacul. Se strecoara si se trece printr-o sita deasa. Se pun intr-o cratita

detalii rețetă—

Supa de mere

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

Se curata merele de coaja si simburi, se taie in patru si se fierb in apa cu zahar. Dupa ce au fiert se paseaza, se

detalii rețetă—

Supa crema de cartofi cu crutoane

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Cartofii curatati, taiati felii, se fierb in 400 ml apa clocotita. Cind sint aproape fierti, se adauga faina,

detalii rețetă—

Supa crema de dovlecei cu lapte

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Morcovul se curata, se taie felii si se fierbe in putina apa. Dovleceii se curata, se taie felii si se fierb

detalii rețetă—

Supa-crema de dovlecei

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Dovleceii, curatati si taiati bucati, se fierb in apa cu sare si se dau prin sita. Se amesteca cu faina desfacuta

detalii rețetă—