Supe si ciorbe

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Supa crema de legume, cu parmezan ras

portii reteta 2 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10h 

Este o reteta delicioasa pentru familia mea.

detalii rețetă—

Supa crema cu ciuperci

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
gatire reteta 50m 

O supa adorata si de adulti si de copii

detalii rețetă—

Supa de rosii cu busuioc si parmezan

portii reteta 2 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 5m 
gatire reteta 4h 

• vidati toate ingredientele intr-o punga mare (cu exceptia parmezanului si a smantanii dulci), folosind aparatul

detalii rețetă—

Supa de conopida cu parmezan

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Supa de conopida cu parmezan este o ciorba de legume delicioasa si foarte sanatoasa. Conopida am spalat-o, am

detalii rețetă—

Supa de ceapa cu parmezan si paine prajita

complexitate reteta Redusa 

Pentru supa de ceapa cu parmezan si paine prajita se taie cepele in felii foarte subtiri si se pun la foc intr-o

detalii rețetă—

Supa-crema Parmantier

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se pune la fiert 750 ml apa cu sare. Cand fierbe apa se adauga prazul curatat si taiat in bucati de 2 cm si

detalii rețetă—

Supa de galuste de branza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se freaca o jumatate de lingura de unt cu 4 linguri pline de parmezan sau cascaval ras. Se adauga miezul de la o

detalii rețetă—

Potage parmentier

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se pune untul la topit intr-o oala, se adauga prazul tocat, se lasa sa se inmoaie fara sa se ingalbeneasca.

detalii rețetă—

Supa de ceapa cu parmezan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se taie cepele in felii foarte subtiri si se pun la foc intr-o oala cu o lingura de unt. Trebuie avuta multa grija

detalii rețetă—