Produse de panificatie

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Cornuri cu branza

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 2h:30m 

Cornurile cu branza sunt fenomenale, pufoase, se topesc in gura. Cornurile cu telemea pot fi servite pur si simplu

detalii rețetă—

Triunghiuri cu telemea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Branza telemea o dam pe razatoarea cu ochiuri mari si o amestecam cu 1 ou. Aluatul de foietaj il lasam sa se

detalii rețetă—

Placinta cu cartofi si telemea

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Placinta cu cartofi si telemea este un tip de foietaj care cunoaste foarte multe variatii pe tot intinsul tarii,

detalii rețetă—

Fursecuri cu cascaval

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h:30m 

Amesteci faina cu untul, telemeaua rasa, iaurtul si galbenusul si framanti pana obtii o coca potrivit de tare pe

detalii rețetă—

Placinta cu ceapa si telemea

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Placinta cu ceapa si telemea. Am taiat ceapa(am pus doar 2 cepe mari) pestisori si am pus-o la inmuiat intr-un pic

detalii rețetă—

Pateuri rapide cu sunca si crema de branza

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Am tapetat cu hartie de copt tava, am asezat prima foaie de aluat, am intepat usor si am asezat sunca taiata

detalii rețetă—

Chec aperitiv cu feta

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Checul aperitiv cu feta este delicios si foarte usor de pregatit. Pentru acest aperitiv cu branza va trebuie 150 gr

detalii rețetă—

Pogacele cu telemea

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Cartoful se curata si se fierbe in apa putin sarata, apoi se zdrobeste cu zdrobitorul de cartofi. Branza de oaie se

detalii rețetă—