Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Clatite americane cu somon afumat si mazare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Clatitele americane cu somon afumat si mazare sunt ideale pentru un mic dejun copios, care ne asigura nutrientii

detalii rețetă—

Clatite americane cu somon si branza cheddar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Clatitele americane cu somon si branza cheddar sunt un mic dejun satios si hranitor, care va asigura un start bun

detalii rețetă—

Tolba ciobanului

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Tolba ciobanului este o reteta delicioasa care are ca baza aluatul pentru clatite. Pentru umplutura se foloseste

detalii rețetă—

Somon imbracat in aluat cu sos de sparanghel

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Se caleste spanacul cu jumatate din ceapa tocata in 2 linguri de ulei, numai vreo 3 minute, cat sa se moaie

detalii rețetă—

Somon in scoici din aluat frantuzesc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Somon in scoici din aluat frantuzesc este un aperitiv cu peste deosebit care poate fi servit la orice ocazie

detalii rețetă—

Tarta cu ton si branza de oaie

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Aluatul l-am facut din 100 g unt, un ou, faina din macinis integral de grau si putina apa cat sa se formeze o coca

detalii rețetă—

Tarta cu fructe de mare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se prepara din unt, sare, apa minerala si faina, aluatul pentru tarta. Se tapeteaza o forma rotunda si se pune

detalii rețetă—

Sardele in aluat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Din faina, sare, 1 galbenus, ulei si putina apa se face un aluat. Se intinde o foaie ce se taie in dreptunghiuri pe

detalii rețetă—

Peste in aluat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se poate pregati din salau, nisetru, morun, somn. Se curata pestele de pielita si de oase. Se taie in bucatele mici

detalii rețetă—