Pentru chiftelute cu tarhon ceapa se curata, se spala si se opareste. Cartofii se spala, se curata de coaja, se spala din nou...
Chiftelute cu tarhonPentru sote din maruntaie de pui carnea se curata, se spala si se taie cuburi mici. Ceapa se curata, se spala si se taie...
Sote din maruntaie de puiPentru pui umplut la tava carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se scot oasele de la piept fara sa se taie...
Pui umplut la tavaPentru budinca din creier cu smantana carnea se curata de pielite intr-un vas cu apa rece, se spala, se opareste si se taie...
Budinca din creier cu smantanaPentru budinca din carne cu sos din legume carnea se spala, se taie bucati si se da prin masina de tocat. Ceapa se curata, se...
Budinca din carne cu sos din legumePentru budinca de cartofi cu carne de vita carnea se curata de pielite, se spala si se da prin masina de tocat. Ceapa se...
Budinca de cartofi cu carne de vitaPentru boeuf breze cu ciuperci slanina se taie felii subtiri. Carnea se curata, se spala si se zvanta. Morcovii, patrunjelul...
Boeuf breze cu ciuperciPentru blanchet de vita carnea se spala. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Morcovii,...
Blanchet de vitaPentru biftec cu oua muschiul se spala, se zvanta, se portioneaza in 5 bucati, se bat putin si se sareaza. Ouale se trec sub...
Biftec cu ouaPentru bame cu carne de vita si vin alb carnea se curata de pielite, se spala, se portioneaza in 5 bucati. Bamele se curata,...
Bame cu carne de vita si vin albPentru antricot de vita umplut carnea se curata de pielite, se spala, se portioneaza in 5 bucati, se bat si se sareaza....
Antricot de vita umplutPentru antricot de vita tirolez carnea se curata de pielite, se spala, se portioneaza in 5 bucati care se bat si se sareaza....
Antricot de vita tirolezPentru antricot de vita cu smantana carnea se curata de pielite, se spala, se portioneaza, se bate putin si se sareaza. Ceapa...
Antricot de vita cu smantanaPentru antricot de vita cu ciuperci si smantana carnea se curata de pielite, se spala, se portioneaza in 5 bucati, se bat...
Antricot de vita cu ciuperci si smantanaPentru antricot de vita Praga carnea de vita se spala, se curata de pielite, se portioneaza in 5 bucati, se bat putin si se...
Antricot de vita PragaPentru antricot de vita brasovean carnea se curata de pielite, se spala si se portioneaza. Bucatile de antricot se bat putin...
Antricot de vita brasoveanPentru sarmale in foi de vita cu arpaca si orez foile de vita se curata de codite, se spala, se oparesc in apa clocotita cu...
Sarmale in foi de vita cu arpaca si orezPentru sarmale in foi de varza cu carne de vita si porc se scot cotoarele de la varza, se aleg foi pentru sarmale, iar restul...
Sarmale in foi de varza cu carne de vita si porcPentru sarmale in foi de varza cu arpaca si orez se scot cotoarele de la varza, se aleg foi pentru sarmale, iar restul se...
Sarmale in foi de varza cu arpaca si orezPentru sarmalute in foi de spanac carnea se spala, se taie bucati mici si se da prin masina de tocat. Spanacul se curata de...
Sarmalute in foi de spanacPentru rosii umplute cu carne de vita ceapa se curata, se spala, se taie si se opareste. Carnea de vita si de porc se spala,...
Rosii umplute cu carne de vitaPentru perisoare cu carne de vita si porc cu verdeata ceapa se curata, se spala, se taie felii si se inabusa in untura....
Perisoare cu carne de vita si porc cu verdeataPentru friptura benlineza tocata carnea se spala, se taie bucati si se da prin masina de tocat. Ceapa se curata, se spala, se...
Friptura berlineza tocataPentru chiftelute cu tarhon si sos de smantana ceapa se curata, se spala si se opareste. Cartofii se spala, se curata de...
Chiftelute cu tarhon si sos de smantanaPentru chiftelute cu sos de tomate ceapa se curata, se spala si se opareste. Cartofii se curata, se spala si se rad fin. Cand...
Chiftelute cu sos de tomatePentru chiftelute cu sos de vin ceapa se curata, se spala si se opareste. Cartofii se spala, se curata, se spala din nou si...
Chiftelute cu sos de vinPentru chiftelute cu ciuperci si sos de smantana ceapa se curata, se spala si se opareste. Carnea se spala, se taie bucati si...
Chiftelute cu ciuperci si sos de smantanaPentru chiftelute cu ciuperci ceapa se curata, se spala si se taie. Cartofii se curata de coaja si se spala. Daca se...
Chiftelute cu ciuperciPentru castraveti umpluti cu carne de vita si porc carnea se spala si se toaca marunt. Castravetii murati se spala, se taie...
Castraveti umpluti cu carne de vita si porcPentru biftec berlinez cu ceapa prajita carnea de vita si de porc se spala si se taie bucati mici. Ceapa se curata, se spala...
Biftec berlinez cu ceapa prajitaPentru ardei umpluti cu carne de vita si porc ardeii (10 bucati) de marime egala se spala, se curata de cotor si seminte....
Ardei umpluti cu carne de vita si porcPentru tocana cu carne de pui carnea se curata, se trec prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se...
Tocana cu carne de puiPentru telina umpluta cu carne de pui telina se spala, se curata, se spala din nou, se taie capacul, se scoate miezul si se...
Telina umpluta cu carne de puiPentru sarmale cu carne de pui in foi de varza puiul se trece prin flacara si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se...
Sarmale cu carne de pui in foi de varzaPentru risotto cu ficatei de pasare carnea se curata, se spala si se taie bucati. Morcovii, ceapa si telina se curata, se...
Risotto cu ficatei de pasareRavioli cu carne de pui si spanac este o mancare cu paste delicioasa si consistenta. Va invit sa va faceti propriile paste...
Ravioli cu carne de pui si spanacPentru ragut din carne de pui carnea se curata, se trece prin flacara, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se...
Ragut din carne de puiPentru pui cu vinete si legume carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se...
Pui cu vinete si legumePentru pui sote cu galuste carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata,...
Pui sote cu galustePentru pui sote cu conopida carnea de pui se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Conopida se curata,...
Pui sote cu conopidaSalata cu mazare verde si sunca este o salata foarte aspectuoasa, potrivita pentru mesele festive.
Salata de mazare verde cu suncaAtunci cand nu stii ce sa faci cu albusurile ramase, raspunsul vine de la sine: bezele. Iar cand le combini cu minunatele...
Bezele cu capsuni proaspeteZbârciogii cu smântână este o ciulama de ciuperci deosebit de gustoasa, usor de facut dar rara intrucat acesti bureti de...
Zbârciogi cu smântânăPlacinta cu amestec de branza si verdeturi este un meniu consistent de primavara cand avem marar nou, cozi de ceapa si branza...
Placinta cu amestec de branza si verdeturiSalata de primavara cu hasmatuchi este un meniu hranitor si sanatos pentru care folosim atat legume de iarna cat si cele...
Salată de primăvară cu hasmaţuchiSoriceii veseli sunt aperitive cu oua delicioase si foarte sanatoase. Cascavalul se poate praji in ulei, sau se poate pune in...
Soricei veseliPentru prajitura delicioasa cu fructe se amesteca uleiul, zaharul, ouale, sucul de rosii, bicarbonatul de sodiu, bicarbonatul...
Prajitura delicioasa cu fructePentru capsuni cu crema de vanilie se aseaza pe fundul platoului de servit un strat de capsuni sau de zmeura prasarat cu...
Capsuni cu crema de vaniliePentru cornulete fragede untura foarte rece se freaca repede cu faina, se adauga laptele rece in care s-a dizolvat drojdia si...
Cornulete fragede cu unturaPentru cornulete simple cu nuca se amesteca toate ingredientele si se framanta un aluat din care se modeleaza cu mana mici...
Cornulete simple cu nucaPentru snitel international din carne de pui pieptul de pui se spala, se dezoseaza si se portioneaza. Cascavalul se curata de...
Snitel international din carne de puiFoarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.
Spanac cu usturoi verde, la cuptorRetete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...
Pulpe de pui cu legume la cuptorUn aperitiv delicios, pentru o zi frumoasa de toamna!
Rulada cu spanac, branza, ciuperci si ardei kapia rosuRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiUmilul păstârnac este unul dintre ingredientele mele preferate, atât pentru preparate dulci, cât şi sărate. Este atât...
Tarta cu pastarnacIata o reteta super simpla de chec aromat cu lamaie, usor crocant de la macul din interior si cu o glazura dulce-acrisoara de...
Desert chec cu lamaie si macVa prezint o alta varianta de preparare a borsului taranesc. Prima varianta este dupa carte si o gasiti aici ...
Bors taranesc de coada de vitel IIDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata