Pentru gulas berlinez carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Carnea se...
Gulas berlinezPentru ghiveci bulgaresc carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt. Ardeiul...
Ghiveci bulgarescPentru galuste cu rinichi de porc carnea se taie in doua, se inlatura capsula, se tin in apa cu otet 15 minute, se curata, se...
Galuste cu rinichi de porcPentru friptura din carne de porc marinareasca ceapa se curata si se taie marunt. Lamaia se spala si se extrage sucul. Carnea...
Friptura din carne de porc marinareascaPentru friptura din carne de porc cu rosii pulpa se porc se spala, se portioneaza, se bate putin si se sareaza. Ceapa se...
Friptura din carne de porc cu rosiiPentru friptura de porc cu ghiveci bulgaresc pulpa de porc se spala, se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt....
Friptura de porc cu ghiveci bulgarescPentru friptura de porc cu ciuperci pulpa de porc se spala, se portioneaza, se bate putin si se sareaza. Ciupercile proaspete...
Friptura de porc cu ciuperciPentru friptura de porc cehoslovaca morcovii si ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Pulpa de porc se spala si se...
Friptura de porc cehoslovacaPentru ficat papricat de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt....
Ficat papricat de porcPentru ficat de porc tirolez usturoiul se curata; jumatate din cantitate se taie felii, restul se piseaza. Ficatul de porc se...
Ficat de porc tirolezPentru ficat de porc cu sos Meuniere carnea de porc se spala si se portioneaza. Lamaia se spala, se taie rondele subtiri....
Ficat de porc cu sos MeunierePentru ficat de porc cu sos de smantana si macaroane carnea se spala, se portioneaza. Ceapa, morcovii, patrunjelul radacina...
Ficat de porc cu sos de smantana si macaroanePentru ficat de porc impanat cu slanina carnea se spala si se portioneaza. Slanina se taie fasii. Faina se cerne. Bucatile de...
Ficat de porc impanat cu slaninaPentru ficat de porc cu ceapa carnea se spala, se scurge de apa si se portioneaza. Ceapa se curata, se spala si se taie...
Ficat de porc cu ceapaPentru snitel pane din carne de vita carnea se spala si se taie bucati, care se bat, se sareaza si se condimenteaza.
Snitel pane din carne de vitaPentru snitel natur cehoslovac carnea se spala, se taie in 5 bucati, care se bat si se sareaza. Rosiile se spala si se taie...
Snitel natur cehoslovacDulceata de agrise confera o savoare aparte clatitelor, iar combinatia agrise-clatite este numai buna pentru un moic dejun...
Clatite americane cu dulceata de agriseMini tartele cu capsune pot servi drept minunata decoratiune a unei mese festive de primavara, precum si un desert irezistibil.
Mini tarte cu capsuneCrema catalana sau creme brulee? E o intrebare fara raspuns, francezii si spaniolii sustinand ca celalalt a furat reteta....
Crema catalana cu sirop de salcamPelmeni sunt o varietate savuroasa de coltunasi cu carne specifici bucatariei rusesti.
PelmeniPentru placinta creata cu branza si stafide stafidele de curata, se spala si se pun intr-un vas cu putina apa, sa se inmoaie....
Placinta creata cu branza si stafidePentru tort cu fructe de sezon se incalzeste cuptorul! Se amesteca zaharul cu nuca si apa rece. Se adauga cacao si coaja de...
Tort cu fructe de sezonNimic nu poate fi mai cremos si mai gustos decat acest desert aromat de primavara: risotto cu suc de portocala si capsuni. O...
Risotto cu suc de portocale si capsuniPentru snitel de pui in aluat pieptul de pui se taie felii si se bate cu ciocanul de snitele si se condimenteaza. Ouale se...
Snitel de pui in aluatPentru carnatii deliciosi in aluat faina o amestecam cu zaharul si sarea, facem gaura in mijloc, adaugam praful de copt stins...
Carnati deliciosi in aluatOuale prezentate in inimioare de carnaciori sunt un mic dejun potrivit pentru zilele in care sarbatorim dragostea ca si...
Inimioare de ouaFelia de lapte este o prajitura delicioasa de casa. Pregatim crema: mixam toate ingredientele pana obtinem o crema fina, dam...
Felie de laptePentru clatite cu marmelada mixam ouale cu sarea si zaharul, adaugam iaurtul si restul de ingrediente, amestecam bine...
Clatite cu marmeladaPentru chifle mediteraneene cernem faina, pe margine punem sarea, facem gaura in mijloc si adaugam drojdia dizolvata in...
Chifle mediteraneeneBriosele simple cu mere sunt prajituri de casa simple si delicioase. Mixam bine uleiul cu zaharul adaugam treptat apa rece....
Briose simple cu merePentru pieptul de pui cu menta amestecam toate condimentele. Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop. Desfacem...
Piept de pui cu mentaPentru escalop cu sos de rosii carnea o taiem felii,o batem cu ciocanul pentru snitele. Faina o amestecam cu condimentele....
Escalop cu sos de rosiiPentru escalop de vitel cu mustar carnea o spalam,o stergem dupa care o taiem felii si o batem cu ciocanul de snitele. Le...
Escalop de vitel cu mustarOuale in cuib de spaghete cu smantana este o mancare cu paste simpla si delicioasa. Se fierb pastele in apa cu sare si un pic...
Oua in cuib de spaghete cu smantanaTortul cu fructe si crema de branza trebuie incercat! Este un tort numai bun de Craciun sau sarbatori, se prepara usor iar...
Tort cu fructe si crema de branzaO reteta de pate home-made, delicioasa si usoara, perfecta pentru un aperitiv rece. O reteta potrivita si pentru copii
Pateu din ficat de pasare cu branzaInveseliti-va prietenii si ziua cu acest delicios tort curcubeu cu crema de unt si glazura de frisca. Si ce satisfactie poate...
Tort curcubeu cu crema de unt, colorat naturalPentru rulada de porc cu legume curatam carnea de pielite si tendoane, o spalam si o stergem cu un servetel. Taiem muschiul...
Rulada de porc cu legumeMusacaua de cartofi si vinete cu carne de curcan este o mancare de cartofi si carne delicioasa si consistenta. Se toaca...
Musaca de cartofi si vinete cu carne de curcanPentru pizza cu blat pufos facem aluatul de pizza. Intr-un vas punem: faina,drojdia, uleiul, sarea si zaharul. Framantam;...
Pizza a la Grasu64 cu blat pufosRondelele de clatite cu somon sunt niste aperitive foarte aspectuoase si gustoase, potrivite pentru o masa de sarbatoare.
Rondele de clatite cu somon si crema de branzaOkonomiyaki este un fel de pizza japoneza cu umpluturi dintre cele mai diverse, de la muschiulet de porc la fructe de mare...
Okonomiyaki – pizza japonezaGyoza este un fel de mancare foarte popular in Japonia, care se prepara dupa principiul coltunasilor, dar cu savoare japoneza.
Gyoza – coltunasi japoneziPentru saramura de peste cu fructe de mare se toaca legumele, se calesc, se adauga o cana de apa si se lasa la fiert. Apoi se...
Saramura de peste cu fructe de marePentru varza dulce aromata cu carne de porc se pun la calit legumele (tocate marunt) 2-3 min,se pune o cana de apa,apoi se...
Varza dulce aromata cu carne de porcPentru fanii de inghetata, dornici sa si-o faca acasa, dar poate nu dispun de o masina de facut inghetata, sorbetul de lamaie...
Sorbet de lamaie cu busuiocSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPentru friptura din carne de vita cu ficat carnea se spala. Ficatul se spala si se taie felii subtiri. Ceapa se curata, se...
Friptura din carne de vita cu ficatPentru snitel din carne de vita cu ceapa carnea se spala, se taie in 5 bucati, se bat si se sareaza. Ceapa se curata, se...
Snitel din carne de vita cu ceapaPentru snitel din carne de vita carnea se spala, se taie in 5 bucati, care se bat si se sareaza. Faina se cerne. Bucatile de...
Snitel din carne de vitaFoarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.
Spanac cu usturoi verde, la cuptorRetete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...
Pulpe de pui cu legume la cuptorUn aperitiv delicios, pentru o zi frumoasa de toamna!
Rulada cu spanac, branza, ciuperci si ardei kapia rosuRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiUmilul păstârnac este unul dintre ingredientele mele preferate, atât pentru preparate dulci, cât şi sărate. Este atât...
Tarta cu pastarnacIata o reteta super simpla de chec aromat cu lamaie, usor crocant de la macul din interior si cu o glazura dulce-acrisoara de...
Desert chec cu lamaie si macVa prezint o alta varianta de preparare a borsului taranesc. Prima varianta este dupa carte si o gasiti aici ...
Bors taranesc de coada de vitel IIDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata