Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Prajitura cu fructe

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h 

Fierbem fideaua in apa cu sare, o strecuram si o clatim in apa rece. Amestecam galbenusurile cu 4 linguri de zahar

detalii rețetă—

Cataif cu frisca

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:10m 

Se unge o tava cu unt (margarina) se aseaza fideaua in strat subtire si se da la cuptor la foc potrivit 10-15 min.

detalii rețetă—

Cataif

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Ungi o tava cu unt, asezi fideaua in strat subtire si o dai la cuptor pentru 10 minute ca sa se rumeneasca. In

detalii rețetă—

Turtite cu alune si curmale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se bat 4 albusuri. Cand albusurile sunt spuma, de pune zaharul, se bate iar, se adauga alunele marunte si curmale

detalii rețetă—

Prajitura cu fidea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Fideaua se rumeneste 10 minute in 100 gr. unt, se asaza intr-o tava si se toarna deasupra restul de unt. Se da la

detalii rețetă—

Cataif cu fulgi de porum

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

In tava de la cuptor se asaza fideaua (cataiful va iesi mai crocant) sau fulgii de porumb si peste fidea sau fulgi

detalii rețetă—