Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Aluat de tarte cu vanilie

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Se amesteca faina cu sarea, zaharul, untul putin muiat si, la sfarsit, galbenusurile. Se framanta putin,

detalii rețetă—

Pogaci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se amesteca drojdia cu romul, galbenusurile, smantana si sarea, apoi cu faina si cu jumarile date prin masina de

detalii rețetă—

Pogacele cu jumari

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Din 500 de grame faina, oua, vin sare, piper si drojdia dizolvata in putina apa calduta se framinta un aluat mai

detalii rețetă—

Aluat pentru brinzoaice

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se framinta un aluat care se umple cu umplutura din brinza de oi, oua si zahar.

detalii rețetă—

Aluat de tarte

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Se pune faina intr-un vas, se adauga sarea, zaharul, untul putin muita si la sirsit galbenusurile. Se

detalii rețetă—

Nan � piine din India

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se pune cuptorul la incalzit la 250�. Se amesteca faina cu praful de copt si sarea. Se adauga oul, laptele si

detalii rețetă—

Cornulete minune

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 3h 

Maia: 1 l lapte + drojdia + 1 cana zahar + o lingura faina se amesteca si se lasa la dospit 1/2 h. Dupa ce a

detalii rețetă—

Piinea episcopului

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se freaca bine ouale intregi cu galbenusurile, zaharul pudra, coaja de la o lamiie si faina. Se bat bine si se

detalii rețetă—

Scovergi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se amesteca iaurtul cu ouale, uleiul, zaharul tos, praful de sare, esenta de rom, coaja rasa de lamiie,

detalii rețetă—

Piine impletita

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Se dizolva drojdia in putina apa calduta (lapte, 38 grade C), se adauga oul, uleiul, sarea, zaharul si restul de

detalii rețetă—

Mucenici muntenesti

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Se face un aluat mai tare, din faina, apa si putina sare. Se framinta si se lasa sa se odihneasca. Se rup bucatele

detalii rețetă—

Blat de tarta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Ouale se amesteca cu zaharul si apoi se adauga apa calduta. Se adauga faina si praful de copt deodata. Se coace in

detalii rețetă—

Aluat frantuzesc pripit

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Pe scindura de aluat se cerne faina, se pune peste ea unt rece taiat in prealabil in bucatele mici si se toaca

detalii rețetă—

Aluat frantuzesc

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 5h 

Se cerne faina si se imparte in doua parti egale. Una din parti se amesteca pe scindura de aluat cu unt si se

detalii rețetă—