Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Pizza cu ciuperci si cabanos

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Aceasta reteta de pizza este delicioasa. Pentru a o prepara aveti nevoie de aluat pentru pizza, ciuperci, masline,

detalii rețetă—

Rulada de cascaval cu lapte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Rulada de cascaval cu lapte este un aperitiv simplu si delicios. Se serveste calda cu smantana. Se pune totul la

detalii rețetă—

Saratele delicioase cu chimen

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Saratelele cu chimen sunt foarte bune. Pentru aceasta reteta de saratele avem nevoie de smantana, faina, unt si

detalii rețetă—

Placintele cu mere si rom

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru placintelele cu mere si rom se face foaia din aluat de unt si smantana, se taie mici ronduri de 7-8 cm

detalii rețetă—

Aluat de unt si smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru aluatul cu unt si smantana se ceme faina pe masa de aluat. Se pune la mijloc smantana, untul proaspat muiat

detalii rețetă—

Strudel cu smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru strudelul cu smantana se intinde foaia de placinta. Se amesteca smantana cu ouale, zahar dupa gust, faina si

detalii rețetă—

Aluat cu caimac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru aluatul cu caimac se face un aluat dintr-o ceasca de caimac (smantana de pe lapte fiert), o ceasca de faina,

detalii rețetă—

Gogosi traditionali cu dulceata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Pentru gogosile traditionale cu dulceata se moaie drojdia cu putin lapte cald si se amesteca cu 2-3 linguri de

detalii rețetă—

Clatite gustoase cu branza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru clatitele gustoase cu branza se fac 16-18 clatite din doua oua, fara zahar. Separat se freaca branza de vaca

detalii rețetă—

Aluaturi diverse

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Aceasta reteta de aluat pentru diferite intrebuintari are urmatoarele ingrediente: faina, unt, smantana,

detalii rețetă—

Aluat fraged cu bicarbonat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Faina se amesteca cu zaharul pudra, untul taiat in bucatele, smantana sau laptele, galbenusurile, sare, coaja de

detalii rețetă—

Aluat pufos

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Faina se amesteca cu untul moale, smantana, sare si se framanta bine. Se lasa in repaus 30 de minute, apoi se

detalii rețetă—

Aluat pentru tarte dulci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se amesteca faina cu untul bucatele, zaharul, oul, smantana sau laptele. Se adauga praful de copt, zeama de lamaie

detalii rețetă—

Aluat pentru tarte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Faina se amesteca impreuna cu untul, smantana si sarea. Se framanta aluatul usor si se intinde apoi o foaie

detalii rețetă—