Se freaca ouale timp de 20 minute cu zaharul si coaja rasa de lamaie. Se adauga faina si se pune aluatul intr-o forma de tort...
Tort de agrise
Formele pentru magdalene le ungem cu margarina si le punem la frigider. Fierbem la abur margarina si ciocolata rupta in...
Magdalene cu ciocolata
Inmuiem gelatina in apa cel putin 5 minute. Spalam 2 lamai cu apa fierbinte, le stergem si le razuim coaja. Stoarcem zeama de...
Crema de branza cu lamaie
Blatul: Agrisele se pun intr-un vas cu apa cat sa le acopere si se lasa sa dea in clocot. Se scurg si se fierb moi cu...
Tort de agrise cu nuci
Foile de blat: Din componentele de blat se face un aluat, din care se intind foi subtiri cu sucitorul si se coc la cuptor....
Tort de banane
Blatul-budinca: Se fierbe laptele vanilat cu faina timp de 7-8 min, se amesteca cu zaharul si se fierbe in continuare....
Tort de caise
Se freaca untul cu zaharul, dupa care se include faina cernuta. Se coace blatul, se umple cu marmelada in care s-au inclus...
Tort cu marmelada de caise
Blatul: Ouale se freaca cu sarea, zaharul si coaja rasa de lamaie. Dupa ce compozitia a devenit ca o crema se adauga faina....
Tort de caise rusesc
Blatul: Ouale se freaca cu zaharul, coaja rasa si zeama de lamaie. Se adauga faina. Se coace in forma de savarina, dupa care...
Tort de caise delicios
Pentru foile de blat, galbenusurile se freaca cu ul apoi se amesteca cu albusurile si faina. Se coc pe fundul unei cratite...
Tort dobos XII
Pentru foile de blat, galbenusurile se freaca cu ul vanilat, dupa care se amesteca cu albusurile si faina. Din compozitia...
Tort dobos cu doua creme
Pentru foile de blat, se freaca bine galbenusurile cu ul amestecat cu coaja rasa de lamaie, apoi cu albusurile spuma si...
Tort dobos
Pentru foile de blat, se freaca galbenusurile cu zaharul, dupa care se adauga albusurile spuma, faina, vanilia si...
Tort dobos
Pentru foile de blat, se freaca galbenusurile cu ul, dupa care se adauga albusurile spuma, faina, vanilia si bicarbonatul....
Tort dobos
Se freaca ouale intregi cu ul pana ce compozitia se ingroasa. Se adauga faina. Se unge forma mare de tort cu unt si se...
Tort de ananas
Se bat pe foc slab sau in bain marie ouale cu galbenusurile, ul si vanilia. Dupa ce compozitia s-a racit se adauga untul...
Tort de ananas glasat
Pentru foile de blat, galbenusurile se freaca cu zaharul si treptat se adauga albusurile spuma si faina. Pe forma unsa si...
Tort dobos cu crema de vanilie
Pentru foile de blat, se freaca bine ouale cu zaharul, dupa care se adauga faina cat cuprinde si bicarbonatul. Se face un...
Tort dobos cu glazura
Pentru foile de blat, se bat albusurile spuma si galbenusurile cu zaharul si vanilia. Se amesteca intre ele si se adauga...
Tort dobos cu zahar ars
Pentru foile de blat, se freaca galbenusurile cu zaharul pana ce compozitia devine cremoasa. Se adauga faina si albusurile...
Tort dobos cu crema de vanilie
Pentru foile de blat, ouale intregi se freaca cu zaharul pana ce compozitia se ingroasa. Se adauga faina. Se tapeteaza...
Tort dobos cu unt si cacao
Pentru foile de blat, ouale cu zaharul se bat in bain marie, dupa care, compozitia racita se amesteca cu faina si apoi cu...
Tort dobos cu vanilie si cacao
Pentru foile de blat, se freaca galbenusurile circa 30 de minute cu ul vanilat. Se amesteca bine cu faina. Se adauga...
Tort dobos cu oua si glazura
Pentru foile de blat, se freaca galbenusurile 1/2 ora cu ul vanilat. Se amesteca bine cu faina. Se adauga albusurile batute...
Tort dobos
Pentru foile de blat, ouale cu ul se bat in bain marie. Compozitia racita se amesteca cu faina si apoi cu untul topit. Coca...
Tort dobos cu ciocolata
Untul se freaca bine cu zaharul pudra peste care se adauga pe rand galbenusurile si ciocolata inmuiata in lapte, amestecand...
Tort de ciocolata cu nuci
Pentru blat, se bat bine albusurile, se adauga zaharul si se bate ca de bezele. Se includ galbenusurile, faina amestecata cu...
Tort de ciocolata si cacao, glasat cu ciocolata
Pentru foile de blat, se amesteca galbenusurile cu zaharul, coaja rasa de lamaie si zeama, pana se obtine o crema spumoasa....
Tort dobos cu glazura de ciocolata
Pentru foile de blat, zaharul cu ouale se bat intr-un cazanel pe foc slab. Dupa ce se raceste, compozitia se amesteca cu...
Tort dobos "Capsa"
Pentru foile de blat, se freaca galbenusurile cu zaharul pisat pana ce compozitia se albeste, se adauga vanilia, faina si...
Tort dobos frantuzesc
Pentru foile de blat, se freaca bine galbenusurile cu zaharul amestecat cu coaja rasa de lamaie, apoi cu albusurile spuma si...
Tort dobos cu glazura
Pentru foile de tort, galbenusurile se freaca cu zaharul tos, apoi se amesteca cu albusurile spuma si cu faina. Din aceasta...
Tort dobos cu crema de ciocolata
Pentru blat, untul se freaca spuma cu galbenusurile, ciocolata rasa, albusurile spuma si faina. Compozitia se coace, dupa...
Tort de ciocolata fin
Pentru blat, se freaca la un loc ciocolata, migdalele pisate, zaharul si galbenusul, dupa care se ung foile cumparate din...
Tort de ciocolata si migdale si glazura alba
Pentru blat, se bat ouale cu zaharul pudra la foc mic pana se ingroasa. Se adauga faina amestecata cu cacaua. Compozitia se...
Tort delicios de ciocolata
Se freaca untul spuma, se adauga zaharul si galbenusurile pe rand. Ciocolata de menaj se topeste in cuptor cu putina apa si...
Tort de ciocolata cu frisca
Se freaca bine untul, se amesteca cu zaharul, galbenusurile si se freaca din nou. Se adauga migdalele, zeama de lamaie si...
Tort de ciocolata si migdale aromat
Pentru foile de Karlsbad, se bate bine laptele cu galbenusurile si faina. Se face o coca din care se coc 5 foi pe dosul unei...
Tort din foi Karlsbad cu crema de ciocolata
Pentru foile de blat, albusurile se bat bine pana devine spuma tare. Se adauga zaharul pudra cu vanilia, nucile macinate si...
Tort din foi de nuci sau alune
Pentru foile de blat, se freaca untul spuma, se adauga ciocolata inmuiata, nucile prajite si pisate, albusurile spuma batute...
Tort din foi de nuci si ciocolata, cu crema de ciocolata si alune caramelizate
Pentru blat, se oparesc migdalele si se curata de coaja. Se trec prin masina de nuci si se amesteca cu zaharul pisat. Se...
Tort de migdale si ciocolata
Pentru blat, se freaca galbenusurile cu zaharul si vanilia pana devin ca o crema. Se adauga ciocolata rasa, migdalele...
Tort de ciocolata si migdale cu crema de alune si glazura de ciocolata
Pentru foile de blat, untul frecat spuma se amesteca cu galbenusurile frecate cu zaharul, ciocolata inmuiata sau cacaua...
Tort din foi de ciocolata si frisca
Pentru blat, galbenusurile se freaca cu untul si cu zaharul pana ce compozitia creste. Se adauga ciocolata rasa, faina si...
Tort de ciocolata cu alune, migdale sau nuci
Zaharul pudra se inmoaie pe foc mic cu apa, adaugandu-se apoi nucile prajite si pisate mare si ciocolata topita in cuptor....
Tort de ciocolata cu nuci prajite si frisca
Pentru blat, se freaca galbenusurile cu zaharul pudra lA ora. Se adauga cacaoa, coaja rasa si zeama de lamaie, albusurile...
Tort de ciocolata cu fructe zaharisite
Pentru blat, galbenusurile se amesteca bine cu zaharul pisat si vanilia, neintrerupt, 30 de minute, apoi se adauga migdalele...
Tort de ciocolata si migdale
Pentru blat, se topesc untul, zaharul si ciocolata pe foc in bain marie. Dupa ce s-au topit, se amesteca pana ce compozitia...
Tort caramel de ciocolata
Pentru foile de Karlsbad, se bat bine laptele cu galbenusurile si faina. Se obtine o coca din care se fac 5 foi care se coc...
Tort din foi de Karlsbad cu crema de ciocolata
Pentru blat, se amesteca galbenusurile cu zaharul 30 de minute. Se adauga albusurile spuma, pesmetul si ciocolata. Se coace...
Tort de ciocolata cu glazura de vanilie
Pentru blat, se amesteca continuu galbenusurile cu zaharul timp de 1 ora. Se adauga migdalele si ciocolata rasa, amestecand...
Tort de ciocolata si migdale ornat cu frisca
Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc