Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Cornulete cu smintina si rahat

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 10h 

Se cerne faina pe o planseta, la mijloc se pune untul taiat in bucate, smintina si sarea. Se framinta un aluat care

detalii rețetă—

Prajitura cu nuca de cocos

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h:10m 

Se bat bine albusurile cu 300 gr. de zahar, se adauga 3 linguri de apa clocotita si zeama de lamiie. Se pune nuca

detalii rețetă—

Triunghiuri cu marmelada

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h:40m 

Se framinta repede un aluat (din faina, unt, smintina si sare) si se da la rece 2-3 ore. Se intinde o foaie groasa

detalii rețetă—

Prajitura cu gem si cacao

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Untul, zaharul si galbenusurile se freaca pina devin spumoase, dupa care se adauga faina amestecata cu praful de

detalii rețetă—

Prajitura cu brinza

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h:30m 

Se dizolva drojdia in putina apa calda. Se pune faina pe planseta, drojdia in mijloc si se adauga zaharul, untura

detalii rețetă—

Pirogi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se face un aluat din faina, ou, o lingurita de zahar, apa si se intinde o foaie de cca 1/2 cm grosime. Se taie

detalii rețetă—

Prajitura berlineza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se framinta un aluat din faina, ou, praf de copt, margarina, zahar si sare. Se opreste 1/3 din aluat, restul se

detalii rețetă—

Martipan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Faina se freaca impreuna cu untul taiat bucatele. Se adauga ciocolata topita pe aburi, zaharul si migdalele sau

detalii rețetă—

Cornulete cu marmelada

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Se framinta toate ingredientele (in afara de marmelada) bine, se intinde o foaie de aproximativ 0,5 cm, se taie in

detalii rețetă—

Prajitura cu marmelada si lamiie

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 4h:10m 

Faina se freaca cu margarina. Se adauga celelalte ingrediente si se framinta un aluat care se da la rece 2-3 ore.

detalii rețetă—