Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Kanuga

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

Asezam pe foc un vas in care am pus: untul, zaharul, cacaua, cafeaua si nessul. Lasam sa dea cateva clocote. Crema

detalii rețetă—

Passion cake

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Amestecati faina, cu budinca, cacao si praful de copt. Adaugati ouale si zaharul si mixati, adaugati untul, apoi

detalii rețetă—

Prajitura cu visine

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se amesteca cu robotul ouale intregi, iaurtul, uleiul, zaharul si zaharul vanilat, faina si praful de copt.

detalii rețetă—

Prajitura Ana cu crema de nuca si gem

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Prajitura Ana este un desert delicios cu crema de nuca si cacao. Din coca obtinuta se fac 3 foi, din care una se

detalii rețetă—

Savarina cu spuma de albus

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se freaca galbenusurile cu zaharul si vanilia pana se albesc. Se adauga pesmetul cernut, faina si albusurile batute

detalii rețetă—

Prajitura dietetica cu fructe

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Ouale, untul, zaharul, praful de copt si sarea se freaca cateva minute intr-un vas. Se adauga faina si se amesteca

detalii rețetă—

Tarta cu alune si ciocolata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Se bate zaharul pudra cu untul, pana devine spuma. Se adauga 2 galbenusuri si se bat bine cu mixerul, apoi crema

detalii rețetă—

Prajitura dulce cu miere

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Amestecam galbenusurile cu zaharul, adaugam faina amestecata cu praful de copt, scortisoara, mierea calda si spuma

detalii rețetă—

Prajitura Silvia

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Blatul: Albusurile se bat spuma cu 200 gr. zahar. Se adauga nuca prajita, 2 linguri faina si 2 linguri cacao. Spuma

detalii rețetă—

Prajitura simpla cu piersici

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se amesteca toate ingredientele cu mixerul si se toarna compozitia obtinuta in tava tapetata cu hartie de copt.

detalii rețetă—

Prajitura cu fanta si fructe

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 55m 

Galbenusele, zaharul, zaharul vanilat si sucul se freaca bine. Se adauga uleiul, apoi albusele spuma si faina +

detalii rețetă—

Prajitura simpla cu caise

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:40m 

Se bat ouale cu apa, zaharul si zaharul vanilat, folosind mixerul si apoi se adauga faina si praful de copt.

detalii rețetă—

Cornulete (de vanilie) cu nuci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Se freaca bine untul cu zaharul si nucile, se adauga faina si se framinta. Se ia cite o bucata din coca obtinuta si

detalii rețetă—

Coronite cu alune

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Se freaca untul spuma cu zaharul, se adauga galbenusurile pe rind, apoi alunele si faina, amestecind bine, cu o

detalii rețetă—