Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Prajitura cu visine

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Prima data separam galbenusul de albus. Incepem prin a bate puternic albusurile pana se fac spuma. Peste spuma de

detalii rețetă—

Regina Primaverii

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

1.Se bat albusurile de ou cu un praf de sare apoi se adauga zaharul turnat ploaie,galbenusurile zdrobite si

detalii rețetă—

Rulada cu crema de ciocolata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se bat albusurile de ou cu un praf de sare si cu cele 5 linguri de zahar pudra vanilat, pana se obtine o bezea, in

detalii rețetă—

Prajitura Bolero

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Blatul: Albusurile se bat spuma, se adauga treptat zaharul, apoi nuca de cocos si faina si se amesteca.

detalii rețetă—

Prajitura Victoria, cu nuca

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 2h 

Blatul 1: -batem albusurile de la cele 8 oua, apoi adaugam zaharul, galbenusurile,nuca macinata,

detalii rețetă—

Prajitura de ciocolata cu nuci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

lntr-o craticioara pusa in bain-marie se topesc 100 gr ciocolata rupta in bucati. Se sparg ouale si se separa

detalii rețetă—

Prajitura cu mere

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Batem o spuma tare din albusurile de ou, apoi o amestecam cu faina, praf de copt si cu galbenusurile amestecate cu

detalii rețetă—

Prajitura cu nuca si ciocolata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Blatul : Batem spuma 3 albusuri de ou, adaugam 200 g de zahar pudra, apoi nuca, le amestecam si mai adaugam

detalii rețetă—

Linzer

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Din faina, margarina, zahar pudra, albusurile de oua, smantana si putina sare se framanta un aluat si se lasa sa

detalii rețetă—

Prajitura cu branza si ananas

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Intai pregatim blatul. Din albusurile de ou batem o spuma tare, adaugam cu grija, pe rand, galbenusurile, apoi

detalii rețetă—

Prajitura cu alune si nuca

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se bat albusurile spuma tare, adaugandu-se un praf de sare si o cana de zahar. Se incorporeaza miezul de nuca

detalii rețetă—

Prajitura cu nuci si budinca

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se bat albusurile de oua cu 200 gr zahar pudra. Se amesteca cu nucile macinate si faina si se pun la copt. Intre

detalii rețetă—

Bezea de cocos cu miere

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se bat albusurile de ou (conform retetei anterioara) la se adauga 15dg de cocos si un praf de sare. Se porneste

detalii rețetă—

Prajitura cu cacao

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se bat albusurile de la cele 6 oua spuma tare impreuna cu zaharul pudra. Se adauga pe rand galbenusurile, faina si

detalii rețetă—