Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Nuga delicioasa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru nuga delicioasa se freaca albusurile, mierea si zaharul pana cresc spuma, timp de o jumatate de ora.

detalii rețetă—

Nuga cu nuci si vanilie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru nuga cu nuci si vanilie se freaca bine intr-un cazanel albusurile cu mierea si zaharul, pana creste

detalii rețetă—

Prajitura cu ulei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru prajitura cu ulei se freaca intr-o cratita mica pe masina mierea cu bicarbonatul, tinandu-se pana ce mierea

detalii rețetă—

Turta dulce delicioasa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru turta dulce se pune mierea in vasul in care se va pregati compozitia si se amesteca pe marginea masinii pana

detalii rețetă—

Arici cu ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se amesteca untul cu zaharul, zaharul vanilat, mierea, laptele, intr-un vas, la bain marie. Se lasa apoi la racit,

detalii rețetă—

Nuga cu nuci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se bat albusurile spuma tare cu 100 gr zahar. Separat, se fierbe restul de zahar, impreuna cu glucoza sau mierea in

detalii rețetă—

Prajitura cu miere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Mierea se freaca impreuna cu galbenusurile. Se adauga apoi zaharul, albusurile batute spuma tare, amoniacul stins

detalii rețetă—

Baclava

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Untul se topeste si se amesteca impreuna cu uleiul. Siropul se formeaza prin dizolvarea in apa a 150 gr zahar, la

detalii rețetă—

Prajitura cu mere, struguri si nuca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Merele se dau pe razatoare, apoi se amesteca cu 50 gr zahar, strugurii, nuca, migdalele si mierea. Se unge cu unt o

detalii rețetă—

Prajitura cu caise si nuca de cocos

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Caisele se amesteca impreuna cu laptele si mierea intr-un vas, dupa care se acopera si se lasa sa stea asa o ora.

detalii rețetă—

Prajitura cu nuca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Faina se amesteca cu zaharul, mierea, ouale, untul, putin praf de copt si sare. Se framanta un aluat de consistenta

detalii rețetă—

Prajitura cu miere si crema de vanilie

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Smantana se amesteca impreuna cu mierea, zaharul, oul si untul. Se pun pe baie de abur si se amesteca bine timp de

detalii rețetă—

Prajitura cu fructe

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Margarina se freaca bine, iar apoi se adauga peste ea zaharul si mierea si se omogenizeaza bine totul. Se

detalii rețetă—

Prajitura cu fulgi de orez

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Amestecati pe foc, zaharul cu margarina, cacaua, mierea si esenta de rom. Cand s-a omogenizat compozitia adaugati

detalii rețetă—