Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Amandine insiropate cu ganache de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Amandinele sunt un desert cunoscut si apreciat de toti iubitorii de ciocolata. Daca alegi sa insiropezi amandinele

detalii rețetă—

Prajitura cu crema de nuci pecan si amaretto

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Prajitura cu crema de nuci pecan si amaretto este o reteta de prajitura deosebita. Cu blat pufos imbatat in lichior

detalii rețetă—

Sarlota de cafea cu ciocolata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 15m 

Sarlota de cafea cu ciocolata este un desert deosebit. Pentru a face aceasta reteta de sarlota aveti nevoie de

detalii rețetă—

Briose cu lichior Bailey

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu lichior Bailey sunt necesare urmatoarele ingrediente: oua, zahar,

detalii rețetă—

Prajitura cu malai, curmale si ricotta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:10m 

Partile uscate se amesteca: zaharul cu faina, malaiul, praful de copt, si scortisoara. Curmalele se taie marunt si

detalii rețetă—

Prajiturele cu cafea

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Prajiturelele cu cafea sunt delicioase, perfecte pentru cei ce adora gustul intens de cafea. Iar daca optezi si

detalii rețetă—

Prajitura cu caise

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:40m 

Fructele se spala, se desfac in jumatati si se scot samburii. Se taie apoi in sferturi si se stropesc cu lichiorul

detalii rețetă—

Prajitura Linzer

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se amesteca zaharul cu faina, migdalele macinate, cacaoa, praful de scortisoara, zaharul vanilat si cuisoarele

detalii rețetă—

Rulada fina cu ness

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se amesteca zaharul cu miezul de nuca, cacao, oul batut si lichior(20 ml) si se omogenizeaza compozitia. Pe o folie

detalii rețetă—