Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Tort de ciocolata Obsesia

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Ciocolata se topeste fara sa se infierbinte.IMPORTANT, altfel isi pierde gustul si aroma. Galbenusurile se

detalii rețetă—

Tort cu alune II

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se amesteca alunele cu 50 de grame de zahar. Se topeste untul cu ciocolata. Se bat apoi ouale intregi

detalii rețetă—

Tort Bounty

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 2h 

Blat I:untul bucatele se topeste impreuna cu ciocolata pe foc mic amestecand intr-una. Cand s-a topit se

detalii rețetă—

Cheesecake marmorat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Cand pregatim cheesecake mai intai facem blatul: topim untul impreuna cu ciocolata si turnam fierbinte peste

detalii rețetă—

Tort cu fructe si gelatina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Deasupra, tortul de fructe si gelatina, il ornam cu desen floral din fructe crude peste care punem un strat din suc

detalii rețetă—

Tort cu fanta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Peste blatul tortului cu fanta punem o crema din 1 l de fanta, 3 budinci de vanilie, 150 g zahar.

detalii rețetă—

Tort de biscuiti cu crema de vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru tortul de biscuiti cu crema de vin se freaca intr-o cratita patru linguri de zahar, faina si galbenusurile

detalii rețetă—

Tort cu mere, stafide si nuci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se bat spuma albusurile, se adauga zaharul si se mixeaza bine, pana se topeste zaharul. Se adauga galbenusurile si

detalii rețetă—

Sachertorte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se topeste la bain-marie 200 gr ciocolata amara. Se bat usor 8 galbenusuri, se adauga treptat 125 gr unt topit si

detalii rețetă—

Tort de piersici cu ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se scurge compotul si fructele se taie cuburi. Gelatina se dizolva in apa rece. Frisca lichida se bate, piersica se

detalii rețetă—

Tort de banane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 3m 

Se pune un strat de piscoturi si peste el un strat de banane taiate rondele. Operatiunea se repeta pana se termina

detalii rețetă—

Tort de ananas, din piscoturi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se aranjeaza pe un platou randuri de piscoturi stropite in prealabil cu sirop de ananas. Se taie bucatele mici

detalii rețetă—

Tarta cu visine

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Aluatul se prepara dupa reteta aluat pentru tarte dulci si se presara cu zahar pudra deasupra. Separat, se curata

detalii rețetă—