Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Tort de cacao

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Se bat albusurile de la 5 oua spuma, se adauga 100g zahar si se bat in continuare pana se obtine o spuma tare. Se

detalii rețetă—

Tort cu mandarine

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 2h 

Se bat albusurile spuma,galbenusurile se freaca cu zaharul+zaharul vanilat. Galbenusurile frecate,se aduga la

detalii rețetă—

Tort „Maria"

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se separa albusurile si se bat spuma cu 200 gr zahar pana cand nu se mai simt cristalele de zahar in compozitie.

detalii rețetă—

Tort de ciocolata amaruie

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h 

Se separa albusurile de galbenusuri de la cele sase oua. Albusurile se bat spuma tare impreuna cu o cana de zahar.

detalii rețetă—

Tort cu iaurt de piersici

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Separam albusurile si galbenusurile de la 3 oua. Albusurile se bat spuma cu zahar tos, apoi se adauga cu grija

detalii rețetă—

Tort cu musli

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Amestecul de musli se lasa la inmuiat in apa rece timp de 1 ora. Apoi se adauga galbenusurile de ou si zeama de

detalii rețetă—

Tort de castane

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 2h 

Albusurile de oua cu 250 g zahar se bat spuma. Se adauga 250 g castane fierte si zdobite si 2 linguri de faina. Se

detalii rețetă—

Tort cu crema de fragi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Blatul. Se bat galbenusurile cu zaharul. Se adauga migdalele macinate, apa, albusurile spuma si faina. Se coace in

detalii rețetă—

Tort de lamaie si bezele

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 1h 

Incingeti cuptorul la 180 grade C. Se separa albusurile de galbenusuri de la 4 oua. Se bate spuma albusurile, se

detalii rețetă—