Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Tort cu visine si crema de lamaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pentru tort cu visine si crema de lamaie crema se face dupa instructiunile de pe plic cu 400 ml lapte rece iar

detalii rețetă—

Tort cu crema alba

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Tort cu crema alba este o delicioasa reteta de tort pe care o puteti pregati la orice ocazie. Pentru reteta de tort

detalii rețetă—

Crema de ciocolata cu rom pentru tort

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pentru crema de ciocolata cu rom pentru tort se formeaza un aparel din: zahar, lapte, cacao, oua, se pune pe foc si

detalii rețetă—

Tort ieftin cu crema de nuci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru tort ieftin cu crema de nuci se freaca o lingura de unt proaspat cu un pahar de zahar si cu galbenusurile

detalii rețetă—

Cozonac (tort)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Cozonacul rece se taie orizontal in 3 felii. Crema: Se amesteca faina cu putin lapte rece in care se adauga

detalii rețetă—

Tort de ciocolata cu capsuni

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:5m 

Se freaca galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat pana se obtine o crema groasa. Se freaca untul spuma

detalii rețetă—

Tort special cu frisca

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se prepara o crema de zahar ars din: 4 oua amestecate cu 250 ml lapte si 4 linguri de zahar, se topesc intr-o

detalii rețetă—

Tort de biscuiti cu cacao si rom

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se face o crema din unt bine frecat cu zahar, cacao si rom. Se inmoaie biscuitii in lapte indulcit si se asaza pe

detalii rețetă—