Retete culinare

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Drob de pui cu leurda

portii reteta 6 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
gatire reteta 1h 

O reteta de drob, facut cu ficat de pui si multe verdeturi

detalii rețetă—

Drob de pui cu smantana

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
gatire reteta 1h 

Stiu ca a trecut deja Pastele, dar un drob fin si gustos este bine-venit oricand. Anul acesta m-am gandit

detalii rețetă—

Drob in coaste de porc

portii reteta 8 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 
gatire reteta 45m 

Am zis sa ma desprind de traditional si sa imbin coastele ( preferatele mele) cu drobul de Paste

detalii rețetă—

Drob din piept de pui

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Drobul din piept de pui este un aperitiv cu carne traditional si delicios. Spalam pieptul de pui si pipotele, iar

detalii rețetă—

Cighir in prapur

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 5h 

Cighir in prapur este o alternativa a clasicului drob de miel, la care se foloseste carne de porc si de vita.

detalii rețetă—

Drob de curcan cu usturoi verde

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Drobul de curcan este o alternativa delicioasa si mai usoara la reteta traditionala de drob de miel. Pentru aceasta

detalii rețetă—

Drob fals (fara miel)

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Ceapa am calit-o, impreuna cu orezul, verdeata si putina apa. Am incoporat pateul de ficat, sare si piper. Am pus

detalii rețetă—

Drob de pui

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

1. Maruntaiele se pun la fiert in apa cu sare (ficatul se fierbe separat). 2. In acest timp, zarzavatul se curata,

detalii rețetă—