Produse de panificatie

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Painici cu salata de icre si unt aromat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru painici cu salata de icre si unt aromat faina o amestecam cu sare si zahar, facem gaura in mijloc, adaugam

detalii rețetă—

Japoneze cu mac sau susan

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 2h 

Pentru japoneze cu mac sau susan intr-un castron amestecam drojdia cu zaharul pana cand aceasta se lichefiaza.

detalii rețetă—

Cornulete cu unt si susan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:40m 

Pentru cornulete cu unt si susan incalzim putin laptele, sa fie caldut, adaugam zaharul si amestecam putin, dupa

detalii rețetă—

Covrigei cu chimen si cascaval

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Pentru covrigei cu chimen si cascaval se incalzesc smantana, sarea, drojdia. Se amesteca bine cu mana faina, untura

detalii rețetă—

Placinte fragede cu branza de oaie

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru placintele fragede cu branza de oaie se incalzeste 100 ml lapte si se adauga drojdia. Dupa ce s-a topit se

detalii rețetă—

Batoane cu mac si susan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se freaca drojdia cu zaharul pana se topeste apoi se pune apa calduta, sarea si uleiul. Se adauga faina si se

detalii rețetă—

Cornuri cu sunca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Se cerne faina si se pune intr-un bol. Se face o adancitura in mijloc in care se pun: drojdia amestecata cu

detalii rețetă—

Baghete cu busuioc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:20m 

Se dizolva drojdia in apa calduta, impreuna cu sarea si zaharul. Se amesteca apoi cu 2 linguri de faina si se lasa

detalii rețetă—

Foccacia cu vinete si mozzarella

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Aluatul l-am preparat in masina de paine, am pus laptele, untul, zaharul, sarea, faina si drojdia si am selectat

detalii rețetă—

Cornuri din aluat dospit la rece

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se dizolva drojdia in 2-3 linguri de apa si se lasa 5-10 minute. In acest timp, faina se freaca cu untul. Se adauga

detalii rețetă—

Focaccia umpluta cu ceapa si masline

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Sarea si faina se amesteca. Drojdia se dizolva in jumatate din cantitatea de apa si se amesteca impreuna cu

detalii rețetă—

Rasucite cu branza si oregano

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Se amesteca drojdia cu 2 lingurite zahar si 50 ml lapte caldut. Se lasa sa creasca maiaua 10 minute. Restul de

detalii rețetă—

Roza cu oregano si parmezan

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:40m 

Prepararea aluatului cu oregano si pamezan dureaza aproximativ o ora. Drojdia se dilueaza intr-un bol cu lapre

detalii rețetă—

Pateuri gourmet cu prosciutto

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Pregatirea pateurilor incepe cu prepararea aluatului. Intr-un bol, se pune faina, drojdia, sarea, zaharul, si

detalii rețetă—