Bate putin feliile de carne, presara-le cu sare si prajeste-le pe ambele parti in untura incinsa. Toarna putina apa sub ele,...
Cotlet de porc cu sunca si ciuperciBate putin feliile de carne, presara-le cu sare si prajeste-le pe ambele parti in untura incinsa. Toarna putina apa sub ele,...
Cotlet de porc cu sunca si ciuperciSe scoate pielea de pe pulpa, pulpele se taie in doua si in fiecare bucata se infige cate un cuisor. Bucatile de carne se...
Pulpe de pui cu piersici1.Chifla se inmoaie. Ceapa se curata, se toaca marunt. Se spala busuiocul, se zvanta si se taie marunt. 2.Chifla se stoarce...
Carne tocata la tavaCornurile se taie pe lungime, se scoate miezul din ele si se umplu cu crema. Parizerul se macina in masina de carne, se...
Sandvici cald cu parizerSe prepara compozitia de chiftelute, se pune pe folie de aluminiu, se fixeaza prin apasare ouale fierte si maslinele,...
Rulada de carne tocataFicatul de pui se curata de membrane, se toaca de cateva ori in masina de carne, se trece prin sita sau se mixeaza. Se...
Pateu de ficat de puiCarnea se taie in felii apoi se fierbe amidon alimentar. Adaugam cubuletele de ceapa, usturoiul taiat marunt, cubulete mici...
Carne de vita cu legumeSe amesteca supa de carne cu amidonul alimentar, curry, sare si fulgii de ardei. Se incinge uleiul in care se frige ficatul...
Pui cu curryPastele fainoase se fierb in apa care clocoteste, un sfert de ora. Se scot, se clatesc cu apa rece si se scurg bine, dupa...
Paste fainoase cu carneSe pun macaroanele in apa care clocoteste si se fierb 20 de minute. Se scot, se clatesc cu apa rece si se scurg bine. Carnea...
Macaroane cu carneCeapa se caleste in untura incinsa, se adauga ardeii taiati in rondele si, putin mai tarziu, rosiile curatate si taiate in...
Pilaf cu carne de porcSe fierb taiteii, se spala cu apa rece si se scurg, apoi se pun intr-o forma de sticla incasabila unsa cu o lingura de unt....
Taitei cu carneCiorba cu perisoare din soia este o ciorba minunata, cu multe legume, o ciorba potrivita pentru zilele de post, dar si pentru...
Ciorba cu perisoare din soiaCarnea de curcan se da prin masina de carne si impreuna cu ceapa rasa se framanta cu condimentele. Se formeaza chiftelute...
ChifteluteTaie marunt sau toaca carnea. Fierbe taieteii si amesteca-i cu bucatile de carne. Intre timp amesteca zeama de la tocana cu...
Taietei cu carnePrepara tocana in mod obisnuit. Adauga rosiile feliate si ardeii taiati rondele, dupa care lasa-i la inabusit timp de zece...
Galuste cu carneRade cartofii curatati (strecoara zeama), taie marunt sau toaca carnea, prajeste ceapa in putin ulei pana devine aurie....
Mancare de cartofi cu carneTaie ouale rondele. Toaca carnea, si impreuna cu ciupercile curatate si taiate marunt, prajeste-o in jumatatea untului 1-2...
Musaca de oua cu carne si besamelFierbe carnea pe jumatate in apa sarata. Taie varza in 10-12 bucati si adaug-o la carne. Condimenteaza cu tarhon, marar si...
Supa de varzaGulasul este o mancare traditionala ungureasca, "adoptata" cu mare succes in Ardeal. In mod traditional se foloseste atat...
Gulas la ceaun cu vitaCu o zi inainte de preparare maceram carnea, iar prunele uscate le inmuiem in vin rosu. Crestam feliile de carne si le ungem...
Frigarui cu carne de caprioaraTaiem carnea si slanina cubulete. Punem slanina in ceaun si o stropim cu ulei, o prajim pana se topeste. Adaugam carnea de...
Ciorba de carne si legume cu smantanaPresaram feliile de carne cu sare si piper si le ungem cu mustar. Le punem una cate una pe folie de aluminiu si le decoram...
Ceafa de porc cu legume la cuptorCondimentam carnea, o framantam si formam bilute. Taiem rondele cartofii, ceapa, rosiile si ardeii si le tragem pe frigarui...
Frigarui de carne cu legumeSe prajeste usor, fara sa se ingalbeneasca, untul cu faina. Se stinge cu zeama de carne. Se lasa sa fiarba la foc mic,...
Sos de fainaSe prajeste usor, fara sa se ingalbeneasca, untul cu faina. Se stinge cu zeama de carne. Se lasa sa fiarba la foc mic,...
Sos de faina cu ouSe prajeste usor, fara sa se ingalbeneasca, untul cu faina. Se stinge cu zeama de carne. Se lasa sa fiarba la foc mic,...
Sos cu oua rascoapteSe prajeste o lingura de faina cu lingura de unt. Se stinge cu zeama de carne, la care s-a adaugat otetul si o lingurita de...
Sos pentru fripturiSe curata usturoiul si se sfarama cu putina sare in piulita de lemn pina se face ca o alifie. Se pune in sosiera si se...
Mujdei de usturoiSe face rantasul alb din unt cu faina. Se stinge cu zeama de carne sau de zarzavat sau chiar cu apa. Se adauga otetul, sarea...
Sos de usturoi cu fainaSe prajeste usor, fara sa se ingalbeneasca, faina in unt. Se stinge cu zeama de carne. Se pune mararul taiat fin. Inainte de...
Sos de marar cu ouSe scot simburii, iar maslinele se dau prin masina de tocat carne sau printr-o sita. Se adauga miezul de franzela inmuiat in...
Salata de maslineSe aleg rosii mijlocii, se taie un capac, se scobesc. Se presara sare, piper, putin otet si se lasa la o parte, sa se...
Rosii umplute cu carne si ciuperciOparim carnea 5 minute in apa sarata cu otet, apoi o spalam cu apa rece si o taiem cubulete. O punem intr-un ceaun si turnam...
Gulas irlandez cu carne de oaiePresaram fileul de porc cu sare si piper, 3 felii le presaram si cu parmezan razuit si cu busuioc proaspat. Tragem carnea pe...
Carne de porc cu zuchiniRazuim pe lungime morcovii si sparanghelul, adaugam fasolea verde si le fierbem. Condimentam cu marar, sare si piper si...
Supa cu mararIndepartam grasimea de pe zeama de carne afumata. O fierbem si o ingrosam cu un amestec de smantana si faina. Condimentam...
Supa saraca cu smantanaFierbem supa din legume si cuburi. Din frisca si restul ingredietelor preparam galuste. Salvia le cofera o aroma speciala....
Supa de legume cu galuste de carneScoatem miezul dovleacului si il punem la fiert in apa rece. Preparam supa de carne in mod obisnuit, adaugam legumele,...
Supa de carne cu dovleac pentru vegetarieniInmuiem painea si o punem la fiert in supa de carne. Condimentam cu chimen, ceapa razuita, foi de dafin si cascaval afumat....
Supa brutaruluiPrajim prazul feliat in 50 gr de unt si il diluam cu 800 ml de supa de carne. Cand da in clocot, adaugam 400 gr de mere...
Supa de prazTurnam vinul rosu peste prune, adaugam scortisoara si lasam la macerat 12 ore. Curatam o ceapa rosie, telina si morcovii si...
Carne de vanat cu pruneTaiem cubulete carnea si o fierbem in apa. Pregatim ingredientele: ceapa rosie o taiem marunt, morcovii, telina si cartofii...
Ciorba ardeleneasca cu carne de vitaFeliem carnea in fasii subtiri cat degetul si o prajim 2 minute in putin unt. Condimentam cu sare, piper, cuisoare si...
Tocana de carne de vanat cu merePrajim ceapa in untura, adaugam carnea taiata cuburi si legumele taiate fasii subtiri si prajim putin. Turnam apa si fierbem...
Supa de carne de la HarghitaCuratam dovleacul si telina si le taiem cubulete. Le punem intr-o oala si adaugam 4 dl de lapte si 3 dl de supa de carne....
Supa de dovleac cu castaneInmuiem chifla in apa si o stoarcem. Macinam carnea impreuna cu chifla inmuiata. Adaugam oul intreg, sarea, piperul si...
Supa cu galuste de carne si mararInmuiem carnea in apa rece, astfel nu-si pierde gustul, doar scade cantitatea de sange din carne si astfel nu va face asa...
Supa cu carne de vitaRazuim cartofii, ii presaram cu sare, adaugam usturoiul si faina si amestecam cu ouale. Ii prajim intr-o tigaie in ulei pe...
Placinte cu carne de porc cu legumeCu o zi inainte alegem boabele de fasole si le inmuiem in apa. A doua zi spalam cotletul de miel si indepartam membrana si...
Supa de fasole cu carne de miel