Supe si ciorbe

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Supa satioasa de linte

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Lintea se alege in ajun si se pune sa se inmoaie in apa rece. A doua zi, se taie slanina cubulete. Se curata

detalii rețetă—

Supa chinezeasca cu oua si porumb

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Fierbem o supa concentrata de oase sau de bullion din cubulet, adaugam ghimbirul si fierbem timp de 5 minute pe foc

detalii rețetă—

Supa de linte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Lintea se alege in ajun si se pune sa se inmoaie in apa rece. A doua zi, se taie slanina cubulete. Se curata

detalii rețetă—

Supa de ceapa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Se curata ceapa, se taie pestisori si se caleste la foc mic cu o ceasca de ulei sau cu doua linguri de unt. Din

detalii rețetă—

Supa de linte (de post)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Se spala lintea si se pune la fiert, dupa ce da in clocot se strecoara si se schimba apa. In cea de-a doua

detalii rețetă—

Supa de andive cu branza de oaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Se spala andivele, se indeparteaza foile exterioare, se taie in doua, apoi fideluta. Ceapa verde se spala, se usuca

detalii rețetă—

Supa de galuste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se toaca ceapa, morcovul si albitura si se pun la fiert impreuna cu 2 lingurite de delicat, se prepara galustele

detalii rețetă—

Ciorba de loboda

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Intr-o oala cu apa (6l) se pune ceapa taiata marunt, morcovii dati pe razatoarea mare si cele doua linguri de

detalii rețetă—

Supa crema de ardei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Ardeii se spala,,se taie in doua ,se curata de seminte apoi se taie in bucati potrivit de mari.ceapa curatata se

detalii rețetă—

Supa italieneasca

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se pune cu apa la foc mic 1/4 kg. fasole uscata; dupa ce a dat vreo doua clocote, se schimba apa si se pune cu alta

detalii rețetă—

Supa crema de dovlecel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se taie ceapa marunt si se prajeste in doua linguri de margarina. Se curata dovleceii si se taie cubulete nu foarte

detalii rețetă—

Minestra di Cavalfiore

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 35m 

Se rupe conopida buchetele, se taie tulpina marunt, si se spala in apa in care s-au pus cele doua lingurite de

detalii rețetă—

Supa de ceapa si cascaval

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Ceapa se taie marunt si se inabusa in unt sau untura, pina cind devine aurie. Se adauga doua linguri de faina, apa,

detalii rețetă—