Supe si ciorbe

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Supa poloneza cu rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru supa poloneza cu rosii rosiile se spala si se zdrobesc. Ardeii grasi se curata, se spala si se taie felii.

detalii rețetă—

Supa de rosii cu taitei de casa

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

Se toaca, se zdrobesc rosiile si se pun la fiert pana scade zeama. Intr-o oala se pune apa la fiert, in care se

detalii rețetă—

Supa de broccoli cu cascaval

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Usturoiul se zdrobeste si se prajeste cu un pic de ulei. Se adauga broccoli desfacut in bucati si cartofii taiati

detalii rețetă—

Supa crema de castane cu stafide cu rom

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Inmuiem stafidele in rom. Zdrobim cu furculita pireul de castane. Luam un polonic de lapte si amestecam cu

detalii rețetă—

Supa crema de usturoi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Usturoiul curatat se zdrobeste, ceapa se razuieste si impreuna se calesc in unt topit. Se presara faina si se

detalii rețetă—

Ciorba picanta de legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se taie ceapa marunt si se caleste in ulei. Adaugi piperul. Dai pe razatoare morcovul, telina, zdrobesti

detalii rețetă—

Supa de dovleac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se pune ceapa taiata marunt cu morcovul dat pe razatoare si un catel de usturoi zdrobit la calit in unt 5 minute.

detalii rețetă—

Supa de legume diverse

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se pun legumele la fiert in apa rece, la foc redus. Cind sint bine fierte se strecoara sau se zdrobesc, dupa

detalii rețetă—