Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Blat de tort

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 35m 

Amestecati prima data untul cu zaharul. Separati ouale. Bateti albusurile iar galbenusurile adaugati-le

detalii rețetă—

Reţetă de preparare a papanaşilor prajiti deliciosi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Reţetă de preparare a papanaşilor. Pentru papanasii prajiti se freaca intr-o cratita branza de vaca cu

detalii rețetă—

Galuste pentru papricas

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Untul se freaca spuma, apoi se adauga unul cate unul galbenusurile si albusurile batute spuma. Se cerne faina si se

detalii rețetă—

Blat cu lamaie

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Se separa galbenusurile de albusuri. Se freaca galbenusurile cu 150 gr zahar, pana se obtine o crema spumoasa. Se

detalii rețetă—

Blat de nuci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se separa galbenusurile de albusuri, Se freaca galbenusurile cu zaharul pana se obtine o crema spumoasa. Se adauga

detalii rețetă—

Blat alb de pandispan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se separa galbenusurile de albusuri. Se freaca galbenusurile cu 3 linguri de zahar, pana devin o crema spumoasa si

detalii rețetă—

Blat de bezea

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se bat foarte bine albusurile, la cald, se adauga zaharul in ploaie si se bat in continuare. Se pune o treime

detalii rețetă—

Blat de cacao

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Se bat foarte bine albusurile, la cald, se adauga zaharul in ploaie si se bat in continuare. Se adauga faina, cacao

detalii rețetă—

Prajitura ingenioasa

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Batem spuma albusurile. Fierbem margarina cu laptele si adaugam galbenusurile amestecate cu miere. Taiem cornurile

detalii rețetă—

Blat de tort

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se separa galbenusurile de albus. Albusurile in care s-au pus cele 6 linguri de apa se bat spuma. Se introduc apoi

detalii rețetă—

Paine de albus

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se bat 12 albusuri spuma, cu un pahar de zahar pisat. Se adauga un pahar de faina si un pahar de nuci amestecate cu

detalii rețetă—