Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Taitei cu ciuperci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Ceapa se da pe razatoare, apoi se caleste in putin unt pana devine galbuie. Se adauga ciupercile curatite si taiate

detalii rețetă—

Mancare cu ciuperci si marar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Tocati marunt ceapa, apoi caliti-o timp de 4-5 minute in ulei fierbinte, pe foc domol. Cand ceapa devine

detalii rețetă—

Ciuperci cu orez

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Intai preparam o portie de orez calit. Pana fierbe orezul, tocam marunt o ceapa rosie de marimea unei nuci si o

detalii rețetă—

Ciuperci pe pat de mamaliga (de post)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se calesc ciupercile in putin ulei. Cand sunt gata se adauga ceapa taiata mare si se pe foc pana devine sticloasa.

detalii rețetă—

Ciuperci si varza cu vin alb

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Inabusiti ciupercile intr-o tigaie de teflon, amestecindu-le des. Adaugati vinul, condimentele, amestecati

detalii rețetă—

Ciuperci umplute cu sos de vin rosu

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se caleste ceapa taiata marunt in ulei. Se adauga ficateii spalati, stersi cu un servet si taiati in bucatele. Se

detalii rețetă—

Pui chinezesc cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se taie pieptul de pui cubulete de cca 2cm, se sareaza putin, se da prin malai, apoi se prajeste la foc iute in

detalii rețetă—

Felii de piept de pasare cu sos de ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Feliile de carne se sareaza, se pipereaza, se trec prin faina si se prajesc in untdelemn. In grasimea ramasa se

detalii rețetă—