Supe si ciorbe

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Ciorba de cartofi cu afumatura

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Ciorba de cartofi cu afumatura este o ciorba de legume si carne delicioasa. Intr-o oala de 4l se pune uleiul la

detalii rețetă—

Ciorba cu perisoare si leustean

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:10m 

Pentru a prepara aceasta reteta de ciorba cu perisoare, sunt necesare urmatoarele ingrediente: carne tocata de

detalii rețetă—

Ciorba de ardei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se curata si se scobesc ardeii. Se unplu apoi cu carnea tocata, amestecata in prealabil cu un ou, condimente-piper,

detalii rețetă—

ciorba de perisoare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Se pune apa la fiert. Carnea tocata se amesteca cu o ceapa tocata marunt, cu orezul spalat, cu jumatate din

detalii rețetă—

Ciorba delicioasa de perisoare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Ciorba delicioasa de perisoare este o supa delicioasa si consistenta cu carne de vita. Din 300 g carne de vita

detalii rețetă—

Ciorba de perisoare cu cartofi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Ciorba de perisoare cu cartofi este delicioasa. Se prepara din carne tocata, ceapa, ardei, rosii, morcovi si

detalii rețetă—

Ciorba de dovlecei

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Carne se da prin masina de tocat si se amesteca cu ceapa tocata si calita in ulei. Se adauga orez, albusurile,

detalii rețetă—

Ciorba de perisoare a la grec

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Carnea tocata se amesteca cu orezul spalat si ales, ceapa tocata marunt, albusul de ou, sare si piper dupa gust. Cu

detalii rețetă—