Supe si ciorbe

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Ciorba cu perisoare din carne de pui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Ciorba cu perisoare din carne de pui este o reteta de ciorba potrivita pentru sezonul rece. Este o ciorba cu

detalii rețetă—

Ciorba de vacuta cu tarhon

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:40m 

Ciorba de vacuta cu tarhon este o reteta delicioasa.Pentru a face aceasta reteta de ciorba aveti nevoie de carne de

detalii rețetă—

Ciorba cu carne de vita si tarhon cu smantana

complexitate reteta Redusa 

Pentru ciorba cu carne de vita si tarhon cu smantana spalati carnea, taiati-o in bucati si puneti-o la fiert in 2

detalii rețetă—

Ciorba cu carne de vita (a la grec)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:40m 

Pentru ciorba cu carne de vita (a la grec) carnea se spala si se portioneaza. Ceapa se curata, se spala, se taie

detalii rețetă—

Ciorba cu carne de vita si legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:40m 

Pentru ciorba cu carne de vita si legume carnea de vita se spala si se portioneaza. telina, morcovii, patrunjelul

detalii rețetă—

Ciorba delicioasa de perisoare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Ciorba delicioasa de perisoare este o supa delicioasa si consistenta cu carne de vita. Din 300 g carne de vita

detalii rețetă—

Ciorba de carne si legume cu smantana

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h 

Taiem carnea si slanina cubulete. Punem slanina in ceaun si o stropim cu ulei, o prajim pana se topeste.

detalii rețetă—

Ciorba taraneasca cu carne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Se taie cepele si morcovii in felii, se pun la fiert impreuna cu carnea de pasare sau vita. Se adauga sare. In

detalii rețetă—