Supe si ciorbe

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Ciorba de dovlecei a la grec

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

Ciorba de dovlecei a la grec este o ciorba usoara si acrisoara cu dovlecel. Este o supa potrivita pentru orice

detalii rețetă—

Reteta olteneasca: Ciorba de dovlecei umpluti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Ciorba de dovlecei umpluti este o reteta olteneasca delicioasa, o ciorba consistenta, o reteta de ciorba de vara.

detalii rețetă—

Ciorba cu dovlecei (a la grec)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru ciorba cu dovlecei (a la grec) dovleceii se curata, se spala si se taie cuburi. Ceapa se curata, se spala si

detalii rețetă—

Ciorba de dovlecei cu smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Ciorba de dovlecei cu smantana este delicioasa si simplu de preparat. Pentru aceste retete de ciorba trebuie sa

detalii rețetă—

Ciorba cu dovlecei de post

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Se taie ardeiul, o jumate de ceapa mare, telina, albitura,morcovi si se calesc putin in ulei de masline. Se calesc

detalii rețetă—

Ciorba cu dovlecei si smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru ciorba cu dovlecei si smantana telina, morcovii, pastarnacul si patrunjelul radacina se curata, se spala si

detalii rețetă—

Ciorba de legume

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

Se curata morcovii, ceapa, cartofii si dovlecei, se spala bine cu jet de apa rece, apoi se taie cubulete sau

detalii rețetă—

Ciorba de zarzavat si legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Tot zarzavatul se curata si se taie: ceapa se taie marunt, morcovul, patrunjelul si telina in fire subtiri,

detalii rețetă—