Retete culinare

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Musaca de macaroane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se fierb macaroanele in apa clocotita cu sare, la foc incet pina se inmoaie, fara sa se sfarime. Se scurg, se

detalii rețetă—

Jumari cu vinete umplute

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se taie vinetele in doua, pe lungime. Cu virful unui cutit se face o incizie de jur imprejurul vinetelor. Se

detalii rețetă—

Supa de fasole uscata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h:55m 

Se alege fasolea, se spala bine si se pune la fiert in apa rece. Cind fasolea este veche, ca sa fiarba mai repede,

detalii rețetă—

Ficat la gratar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se pune ficatul pe gratarul incins, fara grasime, se frige la foc mare si nu prea mult. Ficatul se serveste in

detalii rețetă—

Salata de rosii si ardei grasi cu maioneza picanta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Rosiile se taie felii rotunde, ardeii se taie fidea, ceapa pestisori. Se amesteca si se toarna deasupra sosul

detalii rețetă—

Bame cu carne de vita

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Bamele spalate, cu codita taiata, se fierb in bors. Se scurg si se pun peste carnea fiarta inabusita cu ceapa si se

detalii rețetă—

Musaca de cartofi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Cartofii fierti in coaja se curata si se taie felii. Carnea fiarta se da prin masina si se amesteca cu sucul de

detalii rețetă—

Ciorba cu cirnati afumati si otet

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se pune la fiert in apa cu sare ceapa curatata si tocata marunt. Dupa ce s-a inmuiat bine, se adauga cirnatii

detalii rețetă—

Dovlecei umpluti cu carne de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se umplu dovleceii cu carnea amestecata cu orez si verdeata si sde dau la cuptor. Cu zece minute inainte de a fi

detalii rețetă—

Muschi de vaca cu sote de morcovi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Muschiul curatat de pielite se impaneaza cu feliile de morcov si se inabusa cu apa si uleiul, acoperit, pina se

detalii rețetă—

Clatite cu urda si marar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Urda se sfarima bine cu furculita, se adauga mararul tocat marunt si sarea. Cu acest amestec se umplu clatitele.

detalii rețetă—

Supa crema de dovlecei

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h:55m 

Se spala oasele, se sparg si se fierb bine in cantitatea de apa respectiva. Dupa ce au fiert 1 1/2-2 ore, se

detalii rețetă—

Rasol de gaina cu legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Se pune carnea la fiert in apa rece cu sare, se lasa sa fiarba la inceput la foc mai tare pina da in clocot si apoi

detalii rețetă—

Carne de vaca cu legume si orez

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:10m 

Se fierbe carnea de vaca cu zarzavatul ca si pentru rasol. Legumele, curatate, spalate, se fierb in apa cu sare si

detalii rețetă—